VideoPad-ben, hogy tudok ingyenes verzióval exportálni?
Az eldugott linkre való célzás ugyan az NCH oldalára vonatkozott, de mi tagadás, a kérdésem mögött az a ki nem mondott feltételezés is meghúzódott, hogy esetleg valami általános letöltőoldalról szerezted be, azok meg szeretik a a FREE DOWNLOAD gombra helyezni a hangsúlyt, ami miatt a kóbor apácák gyakran hiszik, hogy ingyenprogramot töltenek le, miközben azért általában ott szerénykedik a Trial felirat... Nos, megkövetlek a gondolatbűnért, mert a te eseted ettől üdvösen eltér. Igen helyesen közvetlenül a fejlesztő oldalához folyamodtál, és kétségtelen, hogy a második linked csakugyan az ingyenes változatra mutat. Meg kell mondjam, én már igen régen nem használok Windowst, de annak idején próbáltam a VideoPadet, és nem emlékszem, hogy bármikor is regisztrációért nyaggatott volna – persze ez változhatott azóta, és rákeresve, talán nyomra is bukkantam. Ha a gyatra angolságom félre nem vezetett, úgy tűnik, mintha a program időnként automatikusan upgradelné magát – akkor aztán hirtelen észbe kap, hogy jé, még nem vagyok regisztrálva, és beszünteti az exportálást. Ha tényleg erről van szó, akkor ez a srác bemutatja az egyszerű teendőket:
Szorítok, hogy sikerüljön, mert az én szerény tudományom itt véget ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!