Létezik olyan program, ami eltávolítja a zajt, és a beszédet egy zenéről?
Számtalan alkalommal láttam a YT-n is, hogy Audacityvel lehet trükközni, de én akármelyik videót követtem ami Audacitys, mindig egy zúgó, sistergő, recsegő, mondhatni rakás szharr lett a zenémből.
Na most, engem az érdekel, hogy van-e nektek személyes tapasztalatotok, vagy ötletetek, amit meg tudtok velem osztani? :D
Esetleg más program, vagy egy csoda trükk?
Vagy ezt engedjem el, és nincs rá lehetőség?
Nagyon örülnék, ha 1-2 zenét át tudnék rakni Instrumental verzióba, mert van pár aminek jó az alapja, de elrontja a beszéd, zaj, stb...
Előre is köszi srácok! :D
Az Audacity egy ingyenes szoftver, nem ez az elsődleges alkalmazási területe.
Ha nézegettél videókat, biztosan találkoztál az iZotope RX programmal.Az alapverzió kb. 10 000 forint.
Felesleges időtöltés.
Még a sistergéssel csak-csak (azt is vacakul), de a szöveget eltávolítani..., az lehetetlen. Keress rá? mid, vagy kar, vagy instrumentál szöveggel az adoot zenére.
Csak többcsatornás felvételeknél lehet ezt megcsinálni. (meg a
Köszi az ajánlott programokat srácok, majd rájuk nézek. :D
3#
Ennek kb a felét nem értettem. :D
Pont ez a lényeg, hogy unreleasedek azok az Instrumentalok, amiket én szeretnék.. Pont ezért kéne a program, ami nekem ezt ha nem is teljesen lehetővé, de élvezhetőbbé teszi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!