Mi ez a program? Hogyan juthatok hozzá, nagyon kéne nekem. (Bővebben lent) Fizetek érte.
Barátnőmnek szeretnm eljátszani ezt a dalt, de nem tudom hogyan lhetne rátenni gépre programot.
Tudna ekem segteni valaki?
Fizetnék érte, ha valaki meg tudja oldani úgy, hogy letudjam tölteni a progit.
Köszi...
"Barátnőmnek szeretném eljátszani ezt a dalt"
Milyen dalt?
Milyen program is kell neked, ha legalább körülírnád.
Ha egy kicsit lejjebb görgetsz megtalálod a program nevét, Synthesia, úgy látom ingyenesen letölthető
Nem tudom, hogy kell feltelepíteni, de feltételezem ugyanúgy, mint bármely gombot, kétszer rákattintasz a setup.exe vagy install.exe -re, majd a next-eket nyomogatod, míg nem kezdi telepíteni.
Elkezdtem letölteni, de még tölti...kb 5 perc!
Kérlek maradj itt és segíts nekem, ha esetleg valami nem jó.
Felpontoztalak:)
Nem nagyon értek az ilyenekhez...:/
Letöltöttem, elég jó program, de nincs rajta ez a szám, ami nekem kéne...
NEm töltenéd le te is, hogy segíts nekem?
Nagyon megköszönném!!
Hé, ez nem ér... Azt hittem, ezzel lehet szerkeszteni is. Olyan progit nem tudtok?
Bocs az OFF-ért :(
OK letöltöttem.
Először is töltsd le ezt:
(a MIDI fájl, a legelső a sorban a Send... alatt van)
Ezután indítsd el a programot, majd play gomb, itt Manage watched folder, utána Add new watched folder, itt válaszd ki, ahova letöltötted, majd Add watch + gomb, back to song library, itt válaszd ki (azon a néven van, amelyen néven lementetted), majd continue -> play settings -> play
Itt már tudod játszani ezt a dalt.
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!
Sikerült a számot rátennem.
Már csak egyetlen gondom van :/
Hogyan lehet akkora billentyűzetem, mint a programban, mert ugy a-l ig lehet nyomni a gombokat és egy csomó hangot nem érzékel:S
Be lehetne állítani valahogyan?
Vagy esetleg van rá valami tipped, megoldásod?
Köszi mégegyszer...
Attól tartok, hogy ehhez a programhoz egy speciális billentyűzet (MIDI billentyűztet) kell
A Keyboard setup -> change software keyboard setting-nél találsz 3 lehetőséget, hogy hogy tudsz játszani normál billentyűzettel is, azok talán segíthetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!