Ubuntu 20.04-en milyen alkalmazást szoktatok használni, hogy pendrive-ra írjatok windows telepítőt/iso-t?
Pontosítok a gparted-hez:
Unable to open /dev/sdb read-write (Read-only file system). /dev/sdb has been opened read-only.
Unable to open /dev/sdb read-write (Read-only file system). /dev/sdb has been opened read-only.
terminálba ezt írja, majd figyelmeztetésnek írja ki, hogy "Can't write to /dev/sdb because it is opened read-only."
, végül fail.
Amúgy, alapvetően az a gond, hogy mikor hajnal fél 2kor kiírta azt a hibát, hogy "grub-install: error: cannot copy `/usr/lib/grub/i386-pc/sfs.mod' to `/tmp/woeusb-target-20201120-012805-Friday.LrEqlr/grub/i386-pc/sfs.mod': Input/output error.
The command ""${command_grubinstall}" --target=i386-pc --boot-directory="${target_fs_mountpoint}" --force "${target_device}"" failed with exit status "1", program is prematurely aborted" (( FORRÁS: [link] )), onnantól kezdve ezt csinálja, amit írok.
De még mindig read-only-ba van, és semmit sem tudok vele kezdeni, ráadásul ha ez még működne is valami csoda folytán, a fent pastebin-elt i386-mittoménmi probléma még mindig ott lesz.
Ha még érdekel valami output írd a parancsokat és küldöm a pastebint.
Telefonrol írok de igyekszem.
sudo dd if=/dev/zero of=/dev/sdb bs=1M count=1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!