Tuningolós autóverseny? Olyan játékot keresek, ahol egy alap mezei, mondhatni utcai autóval kezdesz és versenyeken indulva szerzel pénzt és tuningolhatod a kocsidat, vagy vehetsz újabb, fejlettebb autót.
Olyasmit keresek mint a Death rally, csak nem felülnézetes, hanem inkább szimulátor jellegű.
Van egy thurstmaster kormányom is, nem lenne rossz, ha kezelné :)
Sziasztok!
Köszi a válaszokat! Az a baj,h FORZA-k nem elérhetők steamen, illetve csak consolra lennének?
Meg ahol hírdetik is a Forza Horizont 4 -et hírdetik, én viszont szeretek mindent az elejétől kiismerni, így az első rész érdekelne.
Jelenleg most 2 game-t kezdtem el a Test drive unlimited 2-t (ami tetszik, ilyesmit kerestem), de sajna sehol sem találtam megvehető verziót, így most egy szörnyű fagyogatós van.
A másika Project cars, ami tetszik nagyon, de nehéz is :)
Most már értem azokat a videókat mikor "nem bírják meg fogni a lovakat" és törik a csúcs verda :D
És a Need for speed sorozatból?
Régen nagy kedvenc volt az NFS Underground, de már nagyon elavult.
Hogy láttam most van több NFS is, de nem akarok póruljárni és kidobni pár ezer ft-ot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!