Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen programmal készítik a...

Milyen programmal készítik a határidőnaplókat/naptárakat?

Figyelt kérdés

Tudjátok van ez a bőr/műbőr kötésű éves naptár.

Elején éves nézet,

majd havi nézet

és utána heti, ahol a napjaidat is megtudod tervezni.

A végén általában hely telefonszámoknak és jegyzeteknek

Melyik programot használják a gyártók? Gondolom nem egyesével csinálnak meg minden évben minden oldalt, (ugye minden évben más dátum, más napra jön ki, stb. stb.)

A válaszokat előre is köszönöm!

2020. nov. 14. 00:51
 1/4 anonim ***** válasza:
89%

Ha megnézed a telefonodat, akkor akár több száz évvel is visszapörgetheted.

Megvannak a szabályok, algoritmusok, melyik év szökőév, stb.

A többi megy magától.

Most visszapörgettem 1686. szeptember 2-ig, azon a napon szabadult fel Buda a török iga alól. Hétfőre esett. :-)

2020. nov. 14. 01:20
 2/4 A kérdező kommentje:

Nyomdai szoftvert keresek, tehát amivel szerkesztek egy ilyen határidőnaplót, és a fájlt ha beküldöm akkor elkészítik nekem.

Adobe InDesign/Illustrator és hasonlók szoktak lenni általában. De pontosan nem tudom melyik lenne jó. Ezért tettem fel a kérdést.

Egyébként köszönöm a hozzászólásodat. Igazad van.

2020. nov. 14. 01:54
 3/4 Alex Fly ***** válasza:
Akkor inkább az a kérdés, hogy a nyomda milyen formátumban fogadja el az állományokat... Célszerű annak alapján megválasztani a szoftvert.
2020. nov. 14. 07:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Gondolom nem akarsz manuálisan minden oldalt megszerkeszteni, így jó volna valami, ami képes erre önállóan. Egyébként a nyomdának full elég a cmyk kompozit pdf, majd színrebontják, ha szükséges. Feltéve, hogy egyáltalán színes lesz (és ofszet). Ha csak egyszín (vagy direktszínek), akkor figyelj, hogy 100%-ban legyenek azok (ne árnyalatban (raszter)).

Amúgy ha manuálisan csinálnám, Quarkot használnék.

2020. nov. 14. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!