Milyen programmal készítik a határidőnaplókat/naptárakat?
Tudjátok van ez a bőr/műbőr kötésű éves naptár.
Elején éves nézet,
majd havi nézet
és utána heti, ahol a napjaidat is megtudod tervezni.
A végén általában hely telefonszámoknak és jegyzeteknek
Melyik programot használják a gyártók? Gondolom nem egyesével csinálnak meg minden évben minden oldalt, (ugye minden évben más dátum, más napra jön ki, stb. stb.)
A válaszokat előre is köszönöm!
Ha megnézed a telefonodat, akkor akár több száz évvel is visszapörgetheted.
Megvannak a szabályok, algoritmusok, melyik év szökőév, stb.
A többi megy magától.
Most visszapörgettem 1686. szeptember 2-ig, azon a napon szabadult fel Buda a török iga alól. Hétfőre esett. :-)
Nyomdai szoftvert keresek, tehát amivel szerkesztek egy ilyen határidőnaplót, és a fájlt ha beküldöm akkor elkészítik nekem.
Adobe InDesign/Illustrator és hasonlók szoktak lenni általában. De pontosan nem tudom melyik lenne jó. Ezért tettem fel a kérdést.
Egyébként köszönöm a hozzászólásodat. Igazad van.
Gondolom nem akarsz manuálisan minden oldalt megszerkeszteni, így jó volna valami, ami képes erre önállóan. Egyébként a nyomdának full elég a cmyk kompozit pdf, majd színrebontják, ha szükséges. Feltéve, hogy egyáltalán színes lesz (és ofszet). Ha csak egyszín (vagy direktszínek), akkor figyelj, hogy 100%-ban legyenek azok (ne árnyalatban (raszter)).
Amúgy ha manuálisan csinálnám, Quarkot használnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!