Ini fájl - Indítópult? Többi lent
Van egy program, amit minden indításkor elindítok. Egy darabig nem tettem az indítópultba és magam indítottam el. Azután betettem az indítópultba és testre kellett szabni ismét. Ezután újraindítottam a gépet és a program elindul, de megnyílik egy ini fájl is automatikusan (és az indítópultban szerepel MÁR egy ini fájl, ami a programhoz tartozik). Ezt pedig én nem szeretném. Az okot nem taglalom, lényeg, hogy nem szeretném, hogy megnyíljon az az ini fájl. Amikor magam nyitom meg - tehát nem indítópultból indul el a program -, akkor nem indul el az ini fájl.
A kérdés az, hogy hogyan lehet kiküszöbölni ezt?
Nem tudom, hogy csináltad, de úgy tűnik, hogy magát a programfájlt
tetted az indítópultba. Oda csak egy parancsikont kell tenni, ami az illető fájlra hivatkozik.
Az indítópult egy mappa. A program meg az ini-ben tárolja a beállításait, ezért hozza létre maga mellé azt.
Ahogy írták, parancsikont tedd csak be oda, ne a programot.
Az alkalmazást másoltam.
Nagyon szépen köszönöm! Így már probléma mentesen fut az alkalmazás. Ment a hasznos gomb mindkettőtöknek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!