Ki az akit idegesitenek az ilyen va'llaszok, amikor crack/serial-t keres?
-İllega'lis!
-Vedd meg!
-A doboza'n megtala'lod!
-İngyene'lö!
-A bolt polca'n keresd!
(Biztonsa'gi programokna'l mege'rtem!)
Sokan me'rtnem mondja'k meg? ,mi fa'j nekik ebben? Neme'rtem... :S
:))
Mikor néhány rendőr az ajtódon fog kopogtatni a sok ilyen kérdés miatt (amiből IP cím alapján lenyomozhatnak) akkor én is azt fogom kérdezni, hogy neked mi fáj ebben? :)
Amúgy nem mondom, hogy használj eredeti szoftvereket, de nem ide való kérdések ezek. Létezik számos warez oldal, vagy torrent oldal, ahová inkább valók az ilyen kérdések.
Elsőnek igaza van, megveszem pénzért, van serial, javítás, nincs gond, van játék.
warez, torrent = crack, serial, másolásvédelem, anyázás, nem működik, másik crack (egy hét múlva) az sem működik, új driver hátha avval működik. Én már a játék felénél vagyok, te meg még mindig anyázol. Nem jó az egész, másik torrent, nem jó a serial, gyakorikérdések.hu -İllega'lis!
-Vedd meg!
-A doboza'n megtala'lod!
-İngyene'lö!
-A bolt polca'n keresd!
Én éppen a főellenséget gyakom az utolsó pályán, te meg még mindig itt könyörögsz a serialért.
Nekem eddig mindig minden jol ment!
szoval 1.,2. Teha't ti irigyek vagytok!
mivel 20.000 Ft-ot fizettek fölöslegesen. Mert nem dudja'tok haszna'lni a torrenteket :)
A ti fejetekben le'vö szerv ezt induka'lja: ---> (Ha e'n fizetek e'rtre fizessen ma'sis! Rohadjon meg akinek ingyen sikerül)
Ja majd biztos bekopogtat a rendőrség mert torrenten letöltötted a Super Mariot -.-˝ Letölteni és használni nem illegális, csak feltölteni és pénzekért eladni a másolt játékokat...
Az fáj nekik ebben hogy bunkó parasztok, akik mindenbe belekötnek.
Én ha látok ilyen kérdést:
a) normálisan válaszolok
b) hogyha a googleben az első találat már jó akkor én is bunkózok
c) továbbmegyek a kérdésen
Az meg egyszerűen hülye aki megvesz egy fifát 17ezerért a tescoban. De akik most eddig válaszoltak azokse veszik meg tízezrekért a játékokat nehogy azthidd. Ugyanúgy most is kötöszködnek...
"Én éppen a főellenséget gyakom az utolsó pályán, te meg még mindig itt könyörögsz a serialért."
Én már régen megcrackeltem a játékot, te meg mehetsz a jóistenhez, ha nem megy az UBI online aktivációja. És még kifizetted rá a gatyádat is.
Programot e'n is mindig a Free-t löltöm le kive've OP rendszer Windows az pe'nzes a linux pedig nagyon szokatlan nekem e's sok program csak a WİNE alkalmaza'ssal meg :S
Microsoft Office ---> Open Office
Virusirto ---> Avast 5 Free + Zone Alarm Free
de van mikor nem tala'lok ingyenest csak serial-osat e's ha nem tala'lom meg megke'rdem itt gyk.hu-n
erre a csoda's va'llaszok: VEDD MEG VAZZE!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!