Miért csak angol levelező programot fogad el a gépem?
Figyelt kérdés
Ha magyart töltök le nem működi. Windows 10 van a gépemen.2020. okt. 30. 08:25
1/10 anonim válasza:
Ez egy elég felületes probléma kifejtés. Nincs olyan, hogy csak valamilyen nyelvű dolgot tudsz feltelepíteni. Mi a hibajelenség? Mik a regionális beállítások? Milyen programot akarsz egyáltalán feltelepíteni?
2/10 A kérdező kommentje:
Mozilla Thunderbird szeretnék, ha magyart telepitek nem fogadja el a jelszavat
2020. okt. 30. 10:23
3/10 anonim válasza:
Vagyis akkor nem a program telepítésével, nem is a futtatásával van a baj, hanem azzal, hogy nem tudsz bejelentkezni. Kérj egy jelszóemlékeztetőt, majd változtasd meg a jelszavadat. Lehet olyan karakter van benne, amit valami miatt nem úgy kezel, ahogy kéne.
4/10 A kérdező kommentje:
Kaptam új jelszavat de akkor se enged belépni.Nincs valami ötleted , hogy milyen programot telepítsek
2020. okt. 30. 11:11
5/10 anonim válasza:
Ez elég érdekes... akkor próbáld meg az Outlook-ot, vagy használd az angol verziót.
6/10 A kérdező kommentje:
oké köszi, de akkor meg kell tanulnom angolul
2020. okt. 30. 12:34
7/10 anonim válasza:
Nem tudom hány éves vagy, de az amúgy sem árt :D Mellesleg egy ilyen program nem igényel túlzott angoltudást, főleg, amire feltételezem, használni fogod.
8/10 A kérdező kommentje:
72 éves vagyok az én időmben az orosz volt a kötelező, de végre sikerült letöltenem a windows live mailt. De azért köszönöm a segitséget
2020. okt. 30. 15:42
9/10 anonim válasza:
Ha Thunderbird-öt használsz, akkor gmail-os E-mail cím esetén a Google beállításaiban engedélyezni kell a kevésbé biztonságos alkalmazások használatát.
10/10 anonim válasza:
Ebben az esetben meg sokkal egyszerűbb lenne hanyagolni a külsős levelező programokat, és a sajátját használni böngészőből megnyitva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!