Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy tűnik el magától egy fájl??

Hogy tűnik el magától egy fájl??

Figyelt kérdés

Következő történt:

Egyik játékot akartam elindítani (már ott láttam hogy valami gáz van, hogy ugye az eredeti parancs ikon helyett egy "ures lapot" adott ki), majd mikor inditani próbáltam, azt írta hogy törlődött vagy megváltozott az elérési út.

(Konkréta a Game_Win32.exe tűnt el, nem tudom ez mennyiben ad információt)

Na, ez tök jó csak, de TELJESEN biztos hogy nem töröltem semmit (lomtárban nincs is) és nem is változtattam meg semmit, mert nem nyulkáltam a játékot tartalmazó mappákba.

Se a játékon sem a gépen nem történt frissités, ami elvileg esetleges változáshoz vezethetett volna..

Valaki megtudná mondani, mi történt és vissza tudom-e állítani ezt valahogy?

2020. okt. 22. 11:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Kevesebb crackelt lopott játékot kéne használnod, akkor nem lennének ilyen problémáid... ;)
2020. okt. 22. 11:38
 2/6 A kérdező kommentje:

Hát az nagyon jó akkor.:D

Én egyáltalán nem értek hozzá,de olyan szinten nem, hogy nem is én tettem fel gépre hanem barátnőmhöz átvittem gépet hogy tegye rá, mert azt mondta neki meg van, de hát ez már vagy 3 éve volt és eddig nem volt semmi baj..

Na mindegy.

Akkor az a következő kérdésem, hogy akkor ez azt jelenti hogy felejthetem is el?

Nem azért kérdésem hogy megusszam azt a pár ezer forintot, hogy akkor megvegyem a játékot (először sem az volt a cél, csak örültem h feltusja tenni gépre..)

Csak azért érdekel, mert már annyi kiegészítőt, custom contet-et letöltöttem hozzá, hogy sajnálnám ha minden elveszne..

2020. okt. 22. 11:54
 3/6 CspCsj ***** válasza:
100%

Talán a víruskereső - egy vírus-adatbázis frissítés után, - már gyanúsnak találta és karanténba tette.

A víruskereső előzményeinél ránéznék.

2020. okt. 22. 12:35
 4/6 A kérdező kommentje:

CspCsj:

Valóban ott volt!:D

Hihetetlenül boldog vagyok most hogy nem veszett oda minden.:D

Nagyon szépen köszönöm!<3

2020. okt. 22. 12:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Tehát ezért terjednek a vírusok.. :(
2020. okt. 22. 13:26
 6/6 anonim ***** válasza:

#5 Hagyjuk már.. a víruskeresők egy része azt is vírusnak nézi ami "gyanúsan" viselkedik vagy viselkedhet. És ez a minta kb minden tört játékra vagy crack-re igaz szinte működési elvükből fakadóan. De ez nem jelenti azt hogy kártevő van benne (vagyis de, hiszen "tönkreteszi a játék fájljait" viszont az a különbség hogy itt most az is a cél). Szóval crack != vírus.. ez már egy elég régi sztereotípia, kikophatna már.

Amúgy ettől függetlenül érdemes megvenni ha tetszik és szereted, mert ezzel is támogatod a fejlesztőket további frissítések és verziók elkészítésében.

2020. okt. 22. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!