Valaki segítsen letölteni az adobe flash player-t. Leírnátok lépésről lépésre, h mire kattintsak?
2010. aug. 8. 21:21
1/8 anonim válasza:
Nem mindegy, melyik böngészőhöz kell? Firefox-hoz így kell. Először, ha van a gépeden régebbi Adobe Flash Flayer, azt töröld.
Ez az oldal, először Different operating of browser? Select an operating (milyen az operációs rendszer), Cotinue. Rákattintasz, vissza az előző oldalra, Agree and install now. erre kattintasz. Letölti az Asztalra, bezárod a Firefox-ot, akkor bele tud települni. Ha nem megy, akkor jelezni fogja, hogy regisztrálj, fogadd el a licenszet, ezt is le kell tölteni.
2/8 anonim válasza:
Célszerű az összeset letölteni és telepíteni, akkor csak egy licenszet kell elfogadni. Adobe: Adobe ActiveX, Adobe Acrobat, Adobe Reader, Adobe Shockvawe, Adobe Flash Player, utóbbi kettő a böngészőbe települ be.
3/8 A kérdező kommentje:
firefox-hoz kell:)
2010. aug. 8. 22:03
4/8 anonim válasza:
21 44-es vagyok: akkor úgy kell, ahogy leírtam neked.
6/8 A kérdező kommentje:
miután rákattintok az "Agree and install now"-ra, nem jön be semmilyen ablak..
2010. aug. 9. 14:50
7/8 anonim válasza:
valószínüleg azért mert a Firefox felugró ablaknak veszi és megakadályozza ,hogy megnyíljon .
De ezt könnyen ki tudod kapcsolni ha rákattintasz az Engedélyezésre.
8/8 anonim válasza:
Megnéztem ezt a linket, az Adobe oldaláról nem működik, a www.chip.hu-ról megnyitva igen. Próbáld meg onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!