Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha youtubeon feliratkozok egy...

Ha youtubeon feliratkozok egy csatornára, akkor az a feliratkozás a telefonról van, vagy a google accountsról?

Figyelt kérdés

2020. okt. 13. 16:52
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Az accountod.
2020. okt. 13. 16:52
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Google account nélkül nem is tudsz feliratkozni, hiába van telefonod.
2020. okt. 13. 16:57
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi
2020. okt. 13. 17:21
 4/9 A kérdező kommentje:
És ha kilépek az accountsból, akkor nem is látszik, hogy fel vagyok iratkozva?
2020. okt. 13. 17:22
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

🤦‍♀️

Kérlek írd meg, hány éves vagy, hogy ahhoz mértem magyarázzak...

2020. okt. 13. 17:48
 6/9 anonim ***** válasza:
88%
Ha kilépsz az accounttal, akkor nem tudsz mivel felirakozni
2020. okt. 13. 19:19
 7/9 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy ha le van töltve a youtube, és nem vagyok belépve az accountsba éppen de már feliratkoztam, akkor az úgy látszik-e az alkalmazásban, hogy fel vagyok iratkozva. Vagy akkor ha azt akarom, hogy látsszon akkor belépve kell maradnom az accountssal?
2020. okt. 14. 19:20
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Tisztában vagy azzal, hogy mit jelent a Google Account? (Költői kérdés...)

Egy kis olvasni való:

[link]

Kb annyira értelme van a kérdésednek, mintha azt írtad volna, hogy "Ha feltöltöttem YouTube-ra egy videót, de kijelentkeztem a fiókomból (a YouTube alkalmazásban), akkor mások lássák-e a videót?"

Remélem érted a párhuzamot.

A Google fiókod (account) tevékenysége eszköztől független. Ha feliratkoztál valakire a telefonos YouTube app segítségével XY fiókkal, akkor ha számítógépen jelentkezel be, akkor is ott lesz az a csatorna a feliratkozásaid közt. Ha meg a feliratkozásaid nyilvánosak, akkor pl az is lássa, hogy feliratkoztál rá, akire feliratkoztál. (A Google Accountod nevét lássa)

2020. okt. 14. 19:38
 9/9 anonim ***** válasza:
tja
2020. okt. 14. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!