Ha egy laptopból kiveszem a hdd.t és beteszek a helyére egy másik hdd.t akkor az az op.rendszer lesz a laptopon mint a másik laptopon volt amiből kivettem a hdd.t?
Figyelt kérdés
2020. okt. 11. 23:05
1/6 anonim válasza:
Ha volt rajta operációs rendszer, akkor igen.
2/6 anonim válasza:
Igen, de ha Windows, jó eséllyel nem fog normálisan működni a másmilyen hardveres környezet miatt. Ha hasonló a két laptop hardvere, akkor van rá esély, hogy elindul, de inaktív állapotba kerül, kivéve ha Windows 10 és ugyan olyan változat, ami eredetileg is volt rajta. Linuxnak édes mindegy, hogy milyen gépben indul, max az első indítás az új gépben lassú lesz. Azzal szinte biztos meg tudod csinálni ezt a mutatványt.
3/6 anonim válasza:
Windows 7-tel és 10-zel csináltam ilyet párszor, nem volt gond
de egy friss windows install mindig jobb választás.
4/6 anonim válasza:
7-tol folfele jo esellyel megugorja a hardvervaltozast a telepitett rendszer.
5/6 anonim válasza:
Meg azert annyit emlitenek, hogy nem art, ha a bios inditas (uefi+gpt v. legacy+mbr azonos a telepitett rendszerrel, maskulonben nem fog indulni).
6/6 A kérdező kommentje:
Nem indult. Xp.s,be tettem win 7.eset....
2020. okt. 12. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!