Másnál van olyan,hogy valamiért a firefox sok processzor használattal operál?
Ha CPU igényes hardvered gyorsítást használó folyamat megy, akkor nyilván normális, de könnyen meglehet, hogy valamilyen kiegészítő beépült a böngésződbe, ami jobb esetben csak a hardvereid használja bányászásra, rosszabb esetben meg az illető(k) megkapták minden jelszavad (is).
Először nézz szét a bővítmények között, van-e valami gyanús telepítve, illetve tudod tesztelni letiltott kiegészítőkkel: jobb felső sarok --> Segítség/Help --> Újraindítás kiegészítők nélkül.
//Nem tudom pontosan magyar fordítással hogy vannak a menüpontok, én angolul használom.//
4/
Fura mert most megint csinálgatja anno töröltem egy kiegészítőt jó lett most,hogy megint csinálta kikapcsolgattam a kiegészítőket egyenként egyiknél lement a cpu használat aztán másiknál csinálta szóval lehet a firefox utolsó kiadása nem komázik a kiegészítőkkel.
6/
Kipróbálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!