Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Valaki segítene nekem photosho...

Valaki segítene nekem photoshopban?

Figyelt kérdés
Lenne 1-2 kérdésem, de azt bonyolult lenne itt feltenni, mert vagy azt írnák hoyg ehhez 120év gyakorls kell, vagy csak simén semi hasznosat. Nem vagyok már kezdő! De fejlődni szeretnék. Írhtanék esteleg privátba, vagy írna nekem valaki aki segítene?
2010. aug. 8. 13:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Segítek, de írd ide, ne privátban.
2010. aug. 8. 14:10
 2/5 A kérdező kommentje:

1. Hogyan tudok Marylin Monroe-s képet szerkeszteni?

[link]

Próbáltam már 1-2 effectel, de sehogy se lett az igazi, csak a színezett hatást értem el, de mégse lett ilyen...

2. Hogyan tudok egy embert élethűen kivágni és egy másik képre beilleszteni? a PenTool-t használom, de elvileg van valami olyasmi benne, hoyg ha a kijelöléa végére érek megjelenik egy kis kör ott az egér mellett, és akkor kell valamit csinálni és szépen illeszkedik a vonal a kjelölt dologhoz. Én mindig egyenként hajlítgatom a ovnalakat, és így nem sikerül túl pontosra:SS

3.Egy sima képet, hogyan tudok olyan élethű hatásúra kiszínezni?

[link]

Mondjuk ilyenre? De simán hogy tudok iylet szerkezsteni, hoyg nem látszanak a fekete körvonalak?

4. Hogyan tudok olyan mesfilmes hatást elérni a képeimen?

[link]

Valami ilyesmire gondolok, hoyg ilyen szép a bőrük, a víz olyan kék, és stb...

És még ez után is lenne 1-2 kérdésem, de egyenlőre ez is rengeteget segítene. Most remélem nem azt fogod írni hoyg hát ehhez rengetek gyakorlás kell, mert ha senki sem mutatja meg akkor nem tudom gyakorolni se. ÉS mint már említettem nem vagyok kezdő!! De azért annyira profi se hoyg mondasz két szót és tudom, szóval némi magyarázatra lenne szükség. Remélem segítesz, és válaszolsz :))

2010. aug. 10. 21:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Én csak a 2. kérdésedre tudok válaszolni:

használd a varázspálca kijelölőt, vagy a mágneses lasszót, ennek van kis kör a "végén".

PS5-ben van "Gyors kijelölés eszköz", elég szépen ki lehet jelölni alakokat vele.

Vagy ott van a varázspálca is.

2010. aug. 10. 22:44
 4/5 A kérdező kommentje:
CS3-as, angol verziót használok. :S
2010. aug. 11. 00:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Quick mask, Color selection

Ez a kettő kell kb.

Quick maskkal kifested a fejet és megvan az invertált kijelölésed, amit törölhetsz a fej körül. Guglizd meg, hogy hogyan kell.

A képet szürkeárnyalatosra teszed (Ctrl+U), kontrasztot állítasz (Ctrl+L), jobb egérgomb > color selection, kijelölöd a fekete színt, másolod külön rétegre a kijelölést > csinálsz még egy réteget alá amire a színt fested, a felső rétegen, amin pedig a fekete kijelölés van megváltoztatod az áttűnést, talán Multiplyre, vagy Hard Color-ra vagy valamelyikre. Amelyik jobb,arra.

Kb kész.

2010. aug. 11. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!