Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Újabban nem lehet messengeren...

Újabban nem lehet messengeren nem kapcsolatot tiltani?

Figyelt kérdés

Nemrég simán le tudtam tiltani valakit, mielőtt kapcsolatba kerültünk volna messengeren. Az adatvédelem, tiltás menü alatt a kereső kidobta a nevet. Ma már nem, csak meglévő kapcsolatok közt keres. Másnak is? Az eszem megáll, komolyan. Van messengere, több emberrel próbáltam, akinek szintén van, az ajánlottak közt is ott vannak.

Ne írjátok, hogy tiltsam fb-n, mert azom nincs, messengerre vonatkozik a kérdés.

2020. okt. 1. 12:24
 1/2 anonim ***** válasza:
0%

Hogyan tudom kikapcsolni valakinek a letiltását a ... - Facebook

hu-hu.facebook.com › help › messenger-app

Ha valakit letiltottál a Messengerben, kikapcsolhatod a tiltását, amennyiben azt ... Ha valakinek letiltottad az üzeneteit, később kikapcsolhatod a tiltást. ... a tiltást valakinél a Facebookon. Hasznosnak találtad ezt az információt? Igen. Nem.

Hiányzó: Újabban ‎kapcsolatot

Hogyan működik a letiltás a Messengerben? | A Messenger ...

hu-hu.facebook.com › help › messenger-app

Amikor valakinek az üzeneteit letiltod, attól kezdve nem tud kapcsolatba lépni veled a Messengerben vagy Facebook-chaten.

Hiányzó: Újabban ‎| Tartalmaznia kell a következőket: Újabban

Mi történik, ha blokkol valakit a facebook messengerben 2020

hu.joecomp.com › what-happens-when-you-block-som...

Blokkolni szeretne valakit a Facebook Messengerben, de nem tudja, mi következik? ... Ha letilt valakit a Messenger segítségével, üzenetet küldhetnek; Lehet, hogy ... Mi lenne, ha már nem akarja tartani a kapcsolatot valakivel a Messengerben? ... Tehát, ha valamit közzétesz a Facebook-történeten - ha még nem tiltotta le a ...

2020. okt. 3. 13:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Guglizni én is tudok, kösz. Ez meg max arra lenne válasz, hogy hogy tudok letiltani. Holott a kérdésből kiderül, hogy nagyon is tudom, csak nem működik a funkció. Az érdekelt volna, hogy más is tapasztalta-e.
2020. okt. 4. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!