Windows 10 op rendszer mennyire vált be és mennyire biztonságos?
én a win7 megjelenése után nem sokkal kiszálltam a windowsból. Csak a céges gépemen használtam, de ott is csak néhány szoftverre korlátozva.
Mac-et használot már nagyon régóta
De tavasszal vettem egy gépet játszani és arra win10-et tettem és megmondom őszintén hogy nagyon pozitívan csalódtam!! van néhány érdekesség amit nem értek hogy miért úgy van ahogy, de ettől még tök használható és stabil is (mondjuk nem töltök több100 giga poreszt naponta)
Teljesen megfelelő.
Csak ne valami ostoba crack-el próbáld feltörni/hitelesíteni.
Hardverapro-n már kapsz kódot 3000 Ft-ért.
Nekem az elején tetszett maga az újdonság, a rengeteg új funkció. Én az elejétől fogva Insider programos voltam. Rengeteg tesztet írtam nekik vissza, örömmel töltött/tölt el, hogy a mai napig megjelenik frissítéseknél legalább 1 olyan dolog, amit én IS leírtam a visszajelzésben.
Azóta már viszont megszokottá vált, annyira nem dobogtatja meg a szívem. A laptopomon, ami általános használatban van Linux rendszer van.
De a fő gépen már kötelező a Win10. Az egész Smart-Home rendszerem Cortana-ra és a hangvezérlésre épül.
Illetve a gaming PC-m is win10-es, érthető okokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!