Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » '97-es Microsoft Office...

'97-es Microsoft Office Word-problémám van. Egy darabig engedi, hogy írjak, de egyszer csak megjelenik egy hibaüzenet: "Nincs elegendő memória vagy lemezterület a művelet végrehajtásához. " további infó alul. Mi lehet a program problémája?

Figyelt kérdés
Innentől kezdve ki sem tudom lőni, az OK-t is nyomogathatom, de egy tizedmásodperc múlva megint ott van a hibaüzenet. Sőt még elmenteni sem tudom ezután a munkámat.És kilépni is csak feladatkezelővel tudok. Megnéztem a memóriaállapotot, és van még hely rajta bőven.
2010. aug. 7. 11:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
12:33 - Nem veszem kötekedésnek, de 12 éve használom a Word97-est és bár általában fejlődésképes vagyok, de itt leragadtam. Amire nekem kell egy szövegszerkesztő, arra tökéletesen jó.
2010. aug. 7. 12:50
 12/15 anonim ***** válasza:
Van egy tippem, bár én már nem használom, de emlékeim szerint van olyan, hogy saját magát újra tudja telepíteni, a hibákat javítva. Hibaelhárítás és Sugó a Window-ban, ahol be lehet állítani a kompatibilitást és egyebeket. Hátha sikerül.
2010. aug. 7. 13:02
 13/15 anonim ***** válasza:
Kb 2 perc alatt le tudsz szedni Office 2003-hoz frissítést, ami támogatja az új formátumokat és kész...
2010. aug. 7. 20:30
 14/15 anonim válasza:
Nálam is ugyanez a probléma, de épp egy eléggé fontos dokumentum közepén vagyok, hogy tudnám a hibaüzenetet kilőni, és elmenteni a munkámat?
2012. aug. 18. 02:39
 15/15 anonim ***** válasza:

Sehogy, sajnos. Töröld ezt a pocsék Microsoft vacakot és töltsd le a LibreOfficet. Ingyenes, Word 95-től a 2010-ig mindent kezel, mindent megnyit, kicsit más, de hamar megtanulható. Ingyenes.

[link]

2012. aug. 18. 02:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!