Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy lehetne kiküszöbölni...

Hogy lehetne kiküszöbölni mac-en az alábbi hibaüzit?

Figyelt kérdés
Feltennék egy programot és folyton ilyen hibaüzikbe botlok, hogy "nem nyitható meg, mert nem azonosított fejlesztőtől származik." "A biztonsági beállításaim kizárólag az App Store-ból és az azonosított fejlesztőktől való alkalmazások telepítését engedélyezik". Hogy tudnám ezt kiiktatni a mac-emen, hogy futtathassam amit szeretnék?

2020. szept. 22. 21:54
 1/10 anonim ***** válasza:
24%

:-)

A legegyszerűbb ha veszel egy normális, használható számítógépet!

Minden irónia nélkül mondom ezt!

Az Apple termékeket csak azok veszik, akik aránytalanul sok pénzt keresnek (persze nem becsületes munkából) és nem tudják kínjukba mire költeni, csak azt hallották, hogy a Mac az szép... :-) ...és jól mutat ha azzal szállsz ki a Toyotádból mikor értekezletre mész... :-) Tehát látszat emberek látszat "számítógépe"... :-)

2020. szept. 22. 22:25
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
Rendszerbeállítások, Biztonság és adatvédelem, Általános fül. Az ablak alján meg fog jelenni a legutóbb indítani próbált program neve, ott tudod engedélyezni.
2020. szept. 23. 07:35
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
1. Úgy van. Te se vegyél olyat, amihez nem értesz. Tudod az innen-onnan leszedett programok vírust is tartalmazhatnak. Na, a mac ettől szeretné megóvni magát, olyan ez a hibaüzenet akár, mint egy gyerekzár. Az más kérdés, hogy te tudod, hogy szedhetsz-e le vírust vagy sem. És ahogy a 2. segített, képzeld, erre is van beállítás. És képzeld, nekem is macem van, milyen meglepő, sőt, becsületes pénzzel fizettem ki.
2020. okt. 4. 23:33
 4/10 anonim ***** válasza:
29%
#3: ...csak és kizárólag azon szoktak megsértődni az emberek, ami igaz... További szép álmokat!
2020. okt. 8. 15:10
 5/10 anonim ***** válasza:
90%
Ki beszélt itt sértettségről? Csak a f*sz ki van vele, hogy olyanok tartják az Apple márkát divatnak, akik soha életükben nem fogtak még olyan eszközt a kezükben.
2020. okt. 8. 16:15
 6/10 anonim ***** válasza:
33%

#5: Már számtalanszor leírtam, de a kedvedért akkor még egyszer megteszem, mert jópofa is vagyok, szóval: soha nem mondok megalapozatlanul semmiről sem véleményt, csak és kizárólag miután huzamosabb ideig használtam is a szóbaeső produktumot (programot, eszközt, stb.)

Különben meg ne idegeskedj, attól nem fog jobb lenni az a "számítógép"... :-)

2020. okt. 9. 16:55
 7/10 anonim ***** válasza:
90%
6. Én meg azt írom el még egyszer, hogy nem kell olyat venni, amihez nem értesz. És amit te számítógépnek neveztél, az a laptopom, és köszöni szépen, már egy éve tökéletesen működik még mindig. Nekem meg biztos a kisujjamból kellett volna kiszopnom, hogy te számtalanszor leírtad azt, hogy használtál ilyen eszközt, nyilván valahol máshol, mert ilyet itt ezenkívül sehol nem írtál. Nem tudom, lehet, te magad vagy az, akiről az 1. válaszban beszéltél, akkor viszont gratulálok a "becsületes munkához".
2020. okt. 9. 17:27
 8/10 anonim ***** válasza:
33%

#7: már egy teljes éve használsz egy számítógépet? Gratulálok! Én meg kb 7-8 éves korom óta (ami már nem ma volt), és eléggé széles skálán mozog a repertoár, mert tudod mindenkinek van egy keresztje, az enyém ez volt és lesz.

Bár abban igazat kell neked adnom, hogy én alapvetően egy számítógépet programozásra használok és annak a belső felépítése hoz lázba. ...és tudom, hogy a legtöbb embert nem ez érdekel, hanem, hogy zenét, filmet le tudjon vele játszani, és internetezhessen, és ezekre tényleg nem rossz a Mac sem, de ha csak ezt csinálja az ember nem volna muszáj 3x annyi pénzt kiadni.

Mellesleg ezt a bejegyzést éppen egy iMac-ről írom... :-) A MagicKeyboard-ról, amit nem neveznék egyáltalán felhasználóbarátnak, de el tudom képzelni, hogy egy szép szőke titkárnő színesre lakkozott körmei alatt nem mutat rosszul... :-) A MagicMouse-ban már legalább van némi fantázia!

2020. okt. 11. 17:27
 9/10 anonim ***** válasza:
... Nem számítógép, hanem laptop, és csak egy éve vettem a saját pénzemből, azért. Egyébként a kereszt megnevezés itt nem arra utal, amire te gondoltál, de talán mindegy is. Azért látom az általánosítás neked is megy. Az egy dolog, hogy te mire használsz egy gépet és mennyit költesz rá, nem mindenki úgy csinálja. Amúgy nem értem, hogy a billentyűzettel mi bajod van, nekem például teljesen megfelel.
2020. okt. 11. 18:31
 10/10 anonim ***** válasza:
33%

#9: a laptop is egy számítógép. Úgy látom szeretsz sokmindenbe sokmindent belemagyarázni, de most egyáltalán nem támadásnak szántam, amit írtam. A "kereszt-hordás" alatt rám nézve azt értettem, hogy szenvedélyesen rajongtam mindig is a számítógépek iránt, és ez nem amolyan modern-divat csupán az agyamban, hanem életérzés. Minden ember mindig általánosít (te is, én is, más is), hiszen ha nem ezt tennénk, akkor gyorsan bele is hülyülnénk a rengeteg információba, ami ránk zúdul, az általánosításokkal csupán gyorsítani akarjuk a véget nem érő információáradat feldolgozását.

A billentyűzettel az a bajom, hogy ha valaki komolyan akar dolgozni, azt ezzel már-már kínkeserves dolog, még ha csak egy hosszabb szöveget is szeretnél szerkeszteni egy szövegszerkesztőben, még akkor is, ha magyar kiosztású a billentyűzet, számtalan grafikus jel csak trükkökkel csalogatható elő és ez bizony kín, ha többször is használod, mégha ismered is a "Command+C" és "Command+V" billentyűkombinációkat, ami normális gépen "CTRL+C" és "CTRL+V", nade az Apple mindig valamivel ki akar lógni a sorból, ezért tudod az ablakokat is pont az ellenkező sarokban bezárni, kinagyítani, ezért kell pont fordítva görgetned az egeret, ez tiszta sznobizmus... :-)

[link]

2020. okt. 11. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!