Tegnap este észre vettem,hogy " megújúlt " a Facebook ! Vissza tudom valahogyan állítani a régi Facebookot???? Ez az új,nagyon nem szimpatikus,lehet,hogy idővel megszoknám,de viszont hiányzik egy két régi dolog is!!
Figyelt kérdés
A régi facebook-nál ha kikapcsoltam az elérhető állapotot,akkor láttam,hogy ki mikor volt elérhető,most viszont ha kikapcsolom akkor nem mutatja,van rá megoldás,hogy kikapcsolt állapotban is lássam,hogy ki mikor volt elérhető???2020. szept. 20. 16:56
1/9 anonim válasza:
Nem lehet visszaváltani a régire. Az a kinézet megszűnt.
2/9 anonim válasza:
Jobb felső sarokban van egy menüpont: klasszikus felület visszaállítása 48 órára. Már vagy két hete így nyomom :D :D
3/9 anonim válasza:
Előbb utóbb nem lehet visszaállni, lehet jobb megszokni.
4/9 anonim válasza:
#2: Volt már ilyen többször is, előbb-utóbb törlik azt a lehetőséget is.
5/9 anonim válasza:
Nem értem a lepontozást, jelenleg még megvan a lehetőség a régi skin használatára...
Persze, nem lesz ez sem örökké, előbb utóbb megszűnik ez az opció, de addig én kitartok :D
6/9 anonim válasza:
Megnéztem, de nem volt ilyen menüpont.
7/9 anonim válasza:
Nekem volt. Nekik is van:
8/9 anonim válasza:
A lepontozóknak:
ez egy 3 perccel ez előtti screenshot a saját facebookomról
És megint visszaváltottam :)
9/9 anonim válasza:
Vissza lehet váltani örökre is és vannak böngészők amik egyelőre nem is támogatják az új kinézetet, pl. explorerben mindenképp régi facebook működik még csak, Avast browserben is. Firefoxra meg chrome-ra meg már meg van a kiegészítő és tökéletesen működik. Úgy kell rákeresni, hogy "Old layout for facebook". Tádáám, visszaáll szépen annak is akinek már nincs visszaváltás lehetőség klasszikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!