Normális az,hogy a fortnite játék min 100gb-t foglal?
A programozók rászoktak (bár mindig volt egy ilyen hozzáállásuk), hogy kihasználják a rendelkezésre álló erőforrásokat. Ez elsőte jól hangzik, amíg rá nem jössz, hogy akkor is kihasználják, ha arra semmi szükség. Miért? Mert kevesebb munka van vele.
Vagyis igen, normális, de ettől még nem indokolt.
Amúgy egyébként megjegyezném, én is, amellet, hogy mindenkinek igaza van:
- A részletesség (poligonokból összeállított grafikai háromszögek mennyisége, ami ugye a legkisebb elemi rész még a kerekeknek is)
- Grafikai motor maga
- Összes content, még ha nem is jelenítődik meg, de attól még tudnia kell, ha megjelenik valaki kezébe nem tudom milyen skin.
- És maga a működés maga.
Általában a Disk-ből van elég sok, mert most mennyibe kerül 2TB HDD-t venni? RAM-bal problémák szoktak lenne, így ha Disk-et eszkö meg, az nem "felelőtlenség" programozás miatt van, hanem a tartalom miatt + működés miatt. Ez statikus adat.
A Dinamikus, amire azért odafigyelnek, hogy mennyi RAM-ot eszik a cucc. Nyilván nem igazán követelhetnek meg 32GB RAM-ot mert annyi nem igazán elterjedt otthoni gépek között.
Az ARK majdnem 150-et foglal, szerintem teljesen.
Az új játékok szinte mindegyike foglal egy legalább 80gb helyet :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!