Melyik zene lejátszót lenne érdemes használni?
Figyelt kérdés
Windows 10 van a gépemen és gyárilag a groove zene van fent,gondoltam lecserélem ezt a lejátszót kettőt találtam amit elég jónak tartanak a foobar200 és az AIMP lejátszót.Ezek jelentősen jobbak,vagy érdemes cserélni a gyárit?Van amúgy külső hangkártyám is meg azon két komolyabb hangfal.2020. szept. 17. 17:11
1/6 anonim válasza:
Én az Aimpet használom már hosszú évek óta. Meg vagyok vele elégedve.
2/6 anonim válasza:
Én amíg Windowst használtam, az utóbbi években Foobar-t használtam. Soha nem volt vele problémám, teljesen jól tette a dolgát.
Esetleg kipróbálhatod az Audacious-t is, én Linuxon ezt használom: [link]
4/6 A kérdező kommentje:
2/
Akkora nagy különbség nincs ezen lejátszók között?Tudom skinezhetőek de az AIMP már az alap skinjével megfogott,a footbar2000 se rossz de az alapból annyira nem tetszett meg kicsit bonyolultabban is skinezhető.
2020. szept. 17. 20:31
5/6 A kérdező kommentje:
3/
Olvasgattam róla csak sok helyen írták a footbar2000 micsoda fantasztikus.
2020. szept. 17. 20:32
6/6 Alex Fly válasza:
Én az AIMP-t használom. Tkp. olyan, mint a jó öreg klasszikus 2.X Winamp volt, csak jobb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!