Hogy tudom elkerülni azt hogy youtubeon a lejátszási listába ne rakjak véletlenül olyan zenét ami már benne van a 600 valamennyi között,tehát hogy ne duplázzam??
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a segítséget!2020. szept. 17. 13:34
1/4 anonim válasza:
Lehet egyáltalán duplázni? Ha egy videót listába akarsz sorolni, akkor megjelenik hogy jelenleg hol szerepel, kétszer nem adhatod hozzá. Ha pedig másik listáról van szó mint amiben már szerepel, akkor szintén mutatja hogy már ott megtalálható - ha tényleg ugyanarról a videóról van szó, és mondjuk nem egy zeneszám két különböző feltöltéséről.
2/4 A kérdező kommentje:
Jogos,most tényleg mutatja,újra megnéztem hogy írtad,és tényleg,köszi!!
És az az egyet had kérdezzem még meg,mert én nem találom hogy van e olyan opció hogy a lejátszási listán belül keressek?
Mert több helyről/mappából akarok összegyűjteni zenéket egy helyre,és jó lenne látnom hogy mi az ami benne van a listában és mi az ami nem
2020. szept. 17. 14:36
3/4 anonim válasza:
Nincs listán belüli opció, marad az 1. módszer
4/4 anonim válasza:
Ha nem privát a lista, esetleg próbálhatsz a Google-lel adott oldalon kerestetni, ezt írd be a sima Google keresőbe:
"site:<listád linkje> keresett kifejezés"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!