Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Pendrive-ról Windowst így...

Pendrive-ról Windowst így kell telepíteni?

Figyelt kérdés

Persze ezer videó van, de nálam egy kicsit meg van kavarva. Mivel nekem itthon csak egy gépem van, ezért egy ismerősnél csinálom meg a pendrive-ot.

Így működni fog?:

-n betűs torrent oldalról letöltöttem telefonra a win10 pro 64 bit (aio verziót)

-elviszem a pendriveot meg a telefont az ismerőshöz.

-ott kábelen lehúzom a win10 fájlt a gépére mondjuk az asztalra

-letöltöm a rufust

-bedugom a pendrive-ot

-a rufus megcsinál mindent

-kész a pendrive, ki lehet venni.

-haza megyek, gél bekapcsolás előtt bedugom a pendrive-ot.

-bekapcsolom, belépek a biosba, ott átállítom a boot-ot pendrive-ra.

-feltelepíti a gép

-beírom a termékkulcsot (olyanom is van)

-feltelpített mindent

-kikapcsolom a gépet, belépek a biosba, és vissza állítom a boot-ot hogy ne mindig pendrive-ról menjen.

Ez így működni fog?

Még egy olyan kérdésem lenne, hogy ssd is meg hdd is van a gépemben, telepítés előtt érzékeli mind a kettőt a gép és megkérdezi, hogy hova telepítse?

2020. szept. 12. 13:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ehhez miért kell más gépe? A saját gépedre letöltöd a Windows telepítő ISO fájlt, csatlakoztatod a pendrive-ot, Rufussal ráteszed a telepítőt. Nem kell hozzá senkihez elmenned, ezt még otthon a futó rendszeren meg tudod csinálni, mert csak ezután jön hogy kikapcsolod/újraindítod a gépet és indul a telepítés.

Azt viszont rosszul teszed, hogy ncore-ról töltesz le Windowst, mikor fent van a Microsoft oldalán a garantáltan vírus és egyéb kártevőmentes tiszta, és ingyenes telepítő. Mert hogy nem attól lesz legális a rendszered, hogy honnan jön az ISO, hanem hogy veszel egy kulcsot. Azt pedig 1500 forintért is tudsz a netről.

2020. szept. 12. 13:27
 2/8 A kérdező kommentje:
Azért kell más gép, mert zsír új gépem van, és csak a nyers bios van rajta. :)
2020. szept. 12. 13:34
 3/8 A kérdező kommentje:

Persze, tudom, de az ncore is garantáltan vírus mentes, de ez így működni fog, ahogyan leírtam?

(Ha nem lenne garantáltan vírusmentes, akkor nem lenne rendegeteg pozitív vissza jelzés)

2020. szept. 12. 13:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ja, így értem, enélkül az infó nélkül nem állt össze a kép, hogy miért kell máshoz átmenni.

Akkor viszont jól írtad le a folyamatot.

2020. szept. 12. 13:36
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi, remélem sikerülni fog. (És amúgy igen, jól mondtad, én is 1500-ért vettem termékkulcsot :D )
2020. szept. 12. 13:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Amúgy felesleges a bootolási sorrendet megváltoztatni a telepítés idejére, a gép kiírja, hogy indításkor melyik billentyűt kell lenyomni a boot menühöz, bekem ez az F8
2020. szept. 12. 14:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Ne bonyolítsd az életed. Csinád így:

[link]

2020. szept. 13. 01:48
 8/8 anonim ***** válasza:
51%

Nem biztonságos ilyen tartalmakat torrent oldalon keresztül tölteni.

[link]

2020. szept. 14. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!