Pendrive-ról Windowst így kell telepíteni?
Persze ezer videó van, de nálam egy kicsit meg van kavarva. Mivel nekem itthon csak egy gépem van, ezért egy ismerősnél csinálom meg a pendrive-ot.
Így működni fog?:
-n betűs torrent oldalról letöltöttem telefonra a win10 pro 64 bit (aio verziót)
-elviszem a pendriveot meg a telefont az ismerőshöz.
-ott kábelen lehúzom a win10 fájlt a gépére mondjuk az asztalra
-letöltöm a rufust
-bedugom a pendrive-ot
-a rufus megcsinál mindent
-kész a pendrive, ki lehet venni.
-haza megyek, gél bekapcsolás előtt bedugom a pendrive-ot.
-bekapcsolom, belépek a biosba, ott átállítom a boot-ot pendrive-ra.
-feltelepíti a gép
-beírom a termékkulcsot (olyanom is van)
-feltelpített mindent
-kikapcsolom a gépet, belépek a biosba, és vissza állítom a boot-ot hogy ne mindig pendrive-ról menjen.
Ez így működni fog?
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy ssd is meg hdd is van a gépemben, telepítés előtt érzékeli mind a kettőt a gép és megkérdezi, hogy hova telepítse?
Ehhez miért kell más gépe? A saját gépedre letöltöd a Windows telepítő ISO fájlt, csatlakoztatod a pendrive-ot, Rufussal ráteszed a telepítőt. Nem kell hozzá senkihez elmenned, ezt még otthon a futó rendszeren meg tudod csinálni, mert csak ezután jön hogy kikapcsolod/újraindítod a gépet és indul a telepítés.
Azt viszont rosszul teszed, hogy ncore-ról töltesz le Windowst, mikor fent van a Microsoft oldalán a garantáltan vírus és egyéb kártevőmentes tiszta, és ingyenes telepítő. Mert hogy nem attól lesz legális a rendszered, hogy honnan jön az ISO, hanem hogy veszel egy kulcsot. Azt pedig 1500 forintért is tudsz a netről.
Persze, tudom, de az ncore is garantáltan vírus mentes, de ez így működni fog, ahogyan leírtam?
(Ha nem lenne garantáltan vírusmentes, akkor nem lenne rendegeteg pozitív vissza jelzés)
Ja, így értem, enélkül az infó nélkül nem állt össze a kép, hogy miért kell máshoz átmenni.
Akkor viszont jól írtad le a folyamatot.
Ne bonyolítsd az életed. Csinád így:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!