Alaprajz készítés milyen programmal?
Banki ügyintézéshez szükségünk van a ház alaprajzára. Az eredeti sehol, senkinek nincs meg. A bank elfogadja a saját magunk által készítettet is.
Ezt szerintetek milyen programmal tudnám megszerkeszteni? A házat felmértük, papiron lerajzoltam, kiszámoltam mindent. Csak valahog, méretarányosan szeretném gépre vinni, ott szerkeszteni.
Ez a program alkalmas is, meg nem is túl bonyolult, de azért szokni kell a használatát:
Lehet, hogy jobban jársz az általános célú Inkscape vektorgrafikus rajzprogrammal:
A dokumentumbeállításoknál kérhetsz olyan rácsot, amelyhez igazodva felrajzolhatod, amit lemértél. Természetesen itt sem árt megérteni a használat alapjait.
„Igazibb” 2D-tervezőszoftverekkel is kísérletezhetsz, még az is megeshet, hogy neked azok állnak jobban kézre, pl.:
+1 a sweethome3d-nek.
Multiplatform, ingyenes és kb 1 óra alatt megcsináltam. Számomra elég logikusan használható. (Igaz, egy szintes épület.)
Köszi mindenki! 😊
Próbálkozom ezek közül. Nem egy bonyolult ház, 10x10es kocka, 6helyiség összesen. Csak ha már nekiállok, legyen jo is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!