Ipad 6 gen digitális rajzoláshoz?
Szeretnék elkezdeni komolyabban digitálisan rajzolni, és ehhez a Procreate programot szeretném használni, ahhoz viszont egy ios eszköz kell. Tudnék venni egy egy éves, használt ipad 6 gen-t , ahhoz illő apple pencillel (az első generációval), az lenne a kérdésem, hogy ezen az Ipad-en is jól futna a procreate? Mert, akkor nem kéne újat vennem 120-130 ezerért ( eredetileg ipad 7 gen-t akartam, tudom, hogy legtöbben az ipad pro-t használják, de azt nem tudom kifizetni.
Előre is köszönöm a választ!
Nyilván rohadt nehéz lett volna egyedül rákeresni...
Szerintem, hogyha meg tudod engedni, akkor ipad air 3(most jön ki 15.-én az air 4, úgyhogy elméletben egy kicsit lentebb mennek az árak), nagy a külömbség grafikus munkánál,mert a síma ipadnél vann egy úgnevezett air gap a képernyő között,így nem 100% pontos (de még úgyis elég jó), az air viszont laminálva van. De hogyha nem, akor 7-est általában használtan ugyan olyan árban találsz a neten, mint 6-ost, Újonan pedig van 110K-ért, így ceruzát beleszámítva kb 140-Plussz tartozékok esetén 150 ezer körül jössz ki, nincsenek túl nagy újjítások, de egy kicsit tovább lesz frissíthető.
Hogyha 2-3 évnél tovább nem használnád, akkor szerintem vegyél használtan egy 2017-es ipad pro-t, 150000 alatt van a jófogáson, ceruzával, stb- vel eladó!
Sok szerencsét!
3-as vagyok,
Ezt nézd meg, vannak benne hasznos infók!
https://www.youtube.com/watch?v=rSnRXbaw8Xc&t=268s&ab_channe..
Itt van a link a jófogásos ipad pro-hoz, nem tudom melyik mellett döntöttél-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!