Van olyan program, ami jelzi nekem ha egy adott gépet bekapcsolnak?
Tehát rátelepítem az adott gépre/laptopra, és ha valaki bekapcsolja azt jelzi nekem akár telefonon alkalmazásban/e-mailt küld/interneten az program oldalán ha bejelentkezek stb.
Vagy ha így nem is, akkor legalább a gépen csináljon róla naplót, mikor kapcsolt be (esetleg ki is) egy jegyzetbe. Vagy ilyen van is gyárilag?
Windows 10 rendszeren.
Hú basszus, köszönöm szépen a válaszokat, de ez nekem magas.
Mármint értem mit írtok, de azt se tudom hogy kezdjek hozzá.
Lattam ilyet sokgepes belsohalozati kornyezetbe, Squiddal, lehet annak vmi resze v. modulja volt, webes feluleten, grafikusan mutatta meg a szerver, hogy tobbszaz gep kozul melyik erheto el lan-on, melyikre milyen user van loginolva, stb.
Utana lehetne ennek jarni, de nem tudom, milyen halozati kornyezethez kell neked, ill mivel foglalkozol valojaban es milyen lehetosegeid vannak?
Veszel egy 12V-os kukásautó sárga villogót amit rákötsz a pc táp 12V-jára, és mindezt távolról biztonsági ipkamerán át nézed.. ;)
Esetleg ha közel vagy akkor egy sziréna is jól jöhet. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!