Vektoros logó készítése, képszerkesztés meglévő logó alapján?
Üdv!
Az alábbi Pacific logót szeretném legyárttatni, de szükségem lenne egy jó minőségű logóra, amiből matricát készíttethetek. Hogyan lehet megoldani?
A képeket ide töltöttem fel:
Előre is köszönöm a segítséget.
Őszintén szólva nem tudom, hogy megy a Solid Edge-ben, csak ingyenes programokat használok. Itt leírtam, hogy Inkscape-ben hogyan csinálok ilyesmit:
Üdv!
A fekete peremes verziót esetleg elmentette külön fájlba? Ha igen, megosztaná velem? Cserébe tudnék gyári és Tabaki alapján gyártott MZ matricát küldeni ajándékbe. Motorfelújításkor jól jöhet :)
Ha minden jól megy, innen letölthető:
A tömörített fájl 2×2 változat SVG és PNG képeit tartalmazza. A diskurzus során általam bemutatott felirat nullájának közepét annak idején valamiért fehérrel kitöltve hagytam, de ez eltér az eredetitől, ezért most mindkét formában fölraktam. Ezek mellett vannak azok a variánsok, amelyeken a körben lévő „e” betű is látható.
Fenntartásaim: A körvonalas verzió tulajdonképpen csak a szerkesztés módszerének bemutatására született, ezért még az óhatatlanul engedményeket kívánó pontossághoz képest is nagyvonalú. A fekete kontúr az eredetivel összevetve vastagabb a kelleténél – ez az SVG-ben könnyen lecsökkenthető, viszont azzal jár, hogy akkor meg a fehér vastagsága növekszik meg. Ennek az orvoslása már részletesebb átszerkesztgetést igényelne, amivel egy-két napon belül nemigen tudok foglalkozni, mert egy sürgős munkában vagyok éppen.
Köszönöm!
Írtam privát üzenetben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!