Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Vektoros logó készítése,...

Vektoros logó készítése, képszerkesztés meglévő logó alapján?

Figyelt kérdés

Üdv!

Az alábbi Pacific logót szeretném legyárttatni, de szükségem lenne egy jó minőségű logóra, amiből matricát készíttethetek. Hogyan lehet megoldani?

A képeket ide töltöttem fel:

[link]

Előre is köszönöm a segítséget.

2020. szept. 5. 14:13
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Itt létezik párhuzamos parancs, hasonló mint a Solid Edge-ben? A betűket fehér, majd vékony fekete csík veszi körbe, ehhez van valami gyors parancs vagy kézzel kell kiszerkeszteni?
2020. okt. 1. 09:39
 12/18 tabaki ***** válasza:

Őszintén szólva nem tudom, hogy megy a Solid Edge-ben, csak ingyenes programokat használok. Itt leírtam, hogy Inkscape-ben hogyan csinálok ilyesmit:

[link]

2020. okt. 1. 22:01
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a részletes leírást, megpróbálom. A fájlok elérhetők maradnak a drive-on?
2020. okt. 5. 08:44
 14/18 tabaki ***** válasza:
Szándékom szerint igen, most még bőven van helyem.
2020. okt. 5. 09:38
 15/18 A kérdező kommentje:

Üdv!

A fekete peremes verziót esetleg elmentette külön fájlba? Ha igen, megosztaná velem? Cserébe tudnék gyári és Tabaki alapján gyártott MZ matricát küldeni ajándékbe. Motorfelújításkor jól jöhet :)

2021. márc. 22. 21:50
 16/18 tabaki ***** válasza:

Ha minden jól megy, innen letölthető:

[link]

A tömörített fájl 2×2 változat SVG és PNG képeit tartalmazza. A diskurzus során általam bemutatott felirat nullájának közepét annak idején valamiért fehérrel kitöltve hagytam, de ez eltér az eredetitől, ezért most mindkét formában fölraktam. Ezek mellett vannak azok a variánsok, amelyeken a körben lévő „e” betű is látható.

Fenntartásaim: A körvonalas verzió tulajdonképpen csak a szerkesztés módszerének bemutatására született, ezért még az óhatatlanul engedményeket kívánó pontossághoz képest is nagyvonalú. A fekete kontúr az eredetivel összevetve vastagabb a kelleténél – ez az SVG-ben könnyen lecsökkenthető, viszont azzal jár, hogy akkor meg a fehér vastagsága növekszik meg. Ennek az orvoslása már részletesebb átszerkesztgetést igényelne, amivel egy-két napon belül nemigen tudok foglalkozni, mert egy sürgős munkában vagyok éppen.

2021. márc. 23. 08:59
 17/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Írtam privát üzenetben!

2021. márc. 24. 10:07
 18/18 tabaki ***** válasza:
Én is...
2021. márc. 31. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!