Hogy tehetem meg aszt hogy felügyeljek 2-3 számítógépet távolról?
Teamviewer szerintem a legegyszerűbb.
Persze ha windowsról, linuxról (grafikus) van szó. Ingyenes, csak be kell lépni, meg regisztrálni.
Először írod, hogy felügyelni akarod a gépeket, majd pedig leírod, hogy nem akarod felügyelni.
Mellesleg a kérdésben szó nem volt fájlszinkronizálásról.
Döntsd el, hogy mit akarsz! Ha pedig a KÉRDÉSEDRE választ kapsz, akkor ne kifogásold, amiért arra kaptál választ, amit kérdeztél, és nem arra, amit utána gondoltál.
Ha te távfelügyeletet akarsz, ahogy a kérdésben is írtad, akkor a Távoli asztalt, vagy valamilyen ennek megfelelő alternatívát tudok ajánlani. TeamViewer, Anydesk, RealVNC, Veyon. Vagy ha Linux/Unix gépről van szó, akkor SSH, FreeRDP.
Ha te távfelügyelt kártevőirtást szeretnél beállítani, akkor javasolni tudom az ismertebb antivirus-vállalatok erre kitalált megoldásait. Szinte mindegyiknek van valamilyen hasonló megoldása. Természetesen ezeket ne az ingyenes csomagban keresd! ;)
A fájlok szinkronizálására pedig bármelyik ismert felhőtárhely-szolgáltatás megfelel. Google Drive, OneDrive, Dropbox, Zoho Docs, stb, stb. Csak mindegyik gépen ugyanazt a fiókot kell beállítanod.
Mellesleg: a mondataidban javaslom a nagy kezdőbetű, mondatvégi pont, illetve a vesszők használatát. Sokkal intelligensebbnek néz ki, mint ezek nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!