Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » MIre erdemes figyelni a Path...

MIre erdemes figyelni a Path of Exile-ben ?

Figyelt kérdés
teljesen kezdo vagyok
2020. aug. 30. 00:26
 1/6 anonim ***** válasza:

Inkabb kerdezz, mert annyi mindenre erdemes figyelni hogy 2 regenyt lehetne irni csak az alap dolgokrol.

[link]

Itt sok infot talalsz.

2020. aug. 30. 10:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Keress egy buildet és kövesd azt.. Nézz meg 4-5 féle beginners guidet, mert nagyon komplex a játék
2020. aug. 30. 11:13
 3/6 A kérdező kommentje:
Egyenlore ketten jatszunk. az Asszony es En. Olyan Diablo 3 feelingje van. de annyi skill pont opcio van,hogy nem tudom neha mire pontoljak. 0 boszorkany, en meg bicskás vagyok
2020. aug. 30. 12:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Nagyon sok lehetőség van. Viszont ha csak érzésre használod a skill pointokat, nem fogod tudni befejezni a sztorit se, gyakran fogsz meghalni. Érdemes buildet keresni és azt követni.

Youtubeb van fent rengeteg beginners guide ami sok hasznos infót adhat. Vendor recipe, bandits, crafting, leauge map, trading, stb.

Vannak fontos részletek amivel érdemes tisztában lenni, pl: a játék elején 0% resistancr van mindenre, ami csökken a sztori fojamán. Act 5 és Act 10 után kapsz 30-30 resit minuszban, így az epilog alatt -60%ról kell feltornászni +75re.

Ha rám hallgatsz, figyelgetitek a premium tabok akciókat, azokra érdemes rászánni a pénzt(steamen keresztül párezer forint) a currency és map tabokra.

2020. aug. 30. 14:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha ketten vagytok csapatban, akkor a mobok is erosebbek.

A felszereles a mindenetek. A legfontosabb hogy minel tobb socket legyen benne, és azok ossze legyenek kapcsolva. Ugy tudod növelni a képességeidet.

Egy tamado kepesseghez tudsz adni tamogatokat, amikor raviszed az egeret, bal oldalt mutatja hogy mivel lesz kompatibilis.

2020. aug. 30. 15:23
 6/6 A kérdező kommentje:

igen,azt mar lattam,h tobb szinu kovet lehet elhelyezni benne.

nem gondoltuk,hogy anyagi raforditassal jatszanank aa jatekot.

Duelist-et inditottam el magamnak.

2020. aug. 30. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!