Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy máshogy kéne csinálni?...

Hogy máshogy kéne csinálni? Vagy egyáltalán hogy kéne csinálnom, hogy sikerüljön? Töltöttem le digiscrap-tes képeket, szeretnék olyat csinálni, hogy képkeret mögé teszem a fényképeket.

Figyelt kérdés
Viszont hiába csinálom úgy, ahogy kéne (megnyitom a képkeretet, majd a fényképet, fényképet ráhúzom a képkeretre, majd a PhotoShopnál ott oldalt, a képet rakom háttérnek és akkor elviekben bekerül a képkeret mögé), egyszerűen nem megy a képkeret mögé, hanem a képkereten marad. Előre is köszönöm a segítséget!
2008. nov. 27. 09:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs milyenek a digiscrap-tes képek...

Viszont általánosságban úgy működik ez a dolog photoshopban, hogy a képkeretből azt a részt ahová a másik képet mögé szeretnéd tenni, ki kell vágni, úgy, hogy átlátszó legyen. Ha ez megvan, akkor a mögé helyezendő képet importálod photoshopba, leméretezed ideálisra, és odahúzód a helyére. Ezután jobboldalt a layerek(rétegek) menüben felcseréled a sorrendet. Szóval a képkeret legyen felül, az importált képet meg alá húzód.

2008. nov. 27. 10:08
 2/4 anonim válasza:
Nekem a Photoscape programmal ami mellesleg magyar nylven is elérhető mindez tökéletesen sikerült minden hozzááéértés nélkül. A ladyj.extra.hu oldalon találsz egy csomó képkeretet a telepített programba pluszba bemásolod abba a könyvtárba ahol a png képek vannak és már van több plusz képkereted, bár a program maga is tartalmaz kereteket.
2008. dec. 1. 22:16
 3/4 anonim válasza:
Én megpróbáltam bemásolni a képkeretet oda ahová írtad te is, de nem engedi. Azt írja csak a rendszergazda engedélyezheti! Neked ,hogy sikerült bemásolnod?
2009. jan. 9. 21:51
 4/4 anonim válasza:
MI lenne ha előbb betennéd a képet és rá importálnád a keretet drága szívem...
2010. júl. 9. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!