Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mért nem tudom telepíteni a...

Mért nem tudom telepíteni a számítógépem?

Figyelt kérdés

Van egy kis problémám nem tudom telepíteni a gépem hiába teszem be a telepítő cd elkezdi és utána azt írja ki ,hogy hiba hiányzik valamilyen program ja és azóta mikor kikapcsolom a gépem egyből a telepítést kezdi ha beakarom kapcsolni és 6 -szór kell indítanom mire bejön rendesen .

Ha esetleg valaki találkozott már ilyen problémával akkor segítsen hol keresem a hibát?

Köszönöm előre a válaszokat

2010. aug. 5. 14:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Látom nem értesz a számítógépekhez.

Nos valószínüleg azért kezdte el bootolni rögtön a CD-t mert bennehagytad a telepítő CD-t és a biosban bootolásra van állítva az elsődleges CD rom. Hiányzik egy file. valószínüleg a CD-ről fog az hiányozni, mert a bootolásnak semmi köze a windowshoz. Esetleg a boot rendszered halt meg, ilyenkor DOS ból kell törölni a rendszert.

ebben az esetben kell egy windows 98 as lemez, Bekel bootolni CD rom támogatással majd beírni, hogy Format C: kiírja, hogy biztos törlöd nyomsz egy I betűt és utánna miután letörölte beteszed az XP cd-t. Ha így se jó akkor ugyanezt megcsinálod, csak nem format c: írsz be hanem fdisk/mbr-t így FAT32 ben formázod meg a vinyódat. Ez a leghatékonyabb megoldás.

2010. aug. 5. 15:08
 2/2 anonim ***** válasza:

De itt van egy link is ez talán mégjobban segít ebben:

[link]

2010. aug. 5. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!