Mire jó a mindmap program?
Ennek a dolognak a számítógépes megvalósítása:
Van, akinek nagyon bejön a műfaj (tanuláshoz különösen), de nekem például nem. A hasonló programokat szerintem terheli, hogy a kezelésük nem mérhető a színes ceruzás firkálgatás könnyedségéhez, ezért nemigen tudják követni a gondolatmeneted csapongását, holott az egész leginkább erre lett kitalálva. Cserébe viszont az ágas-bogas grafikonként ábrázolt adatokat egyszerűbben rendezheted a célodnak megfelelő logikus formába.
Van, akiknek ez segít a gondoaltaikat, ötleteiket rendszerezni, segít a tanulási, vagy alkotási folyamat során.
A valóság pedig az, hogy kevés embernek működőképes ez a módszer, ennek ellenére fene nagy nimbusza van. Nem akarom leszólni, mert attól, hogy nekem ez nem segítség, másnak még lehet, és akinek ez bejön, annak nyilván nagyon hasznos... de ki kell próbálni, és megtudhatod, hogy neked mennyire jön be. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!