MKV-ből FLAC kimentése hogyan?
Figyelt kérdés
Van egy MKA kiterjesztésű audio fájlom, ami csak egy sztereo FLAC formátumú hangsávot tartalmaz. Hogy tudnám ezt a FLAC hangsávot FLAC fájlként elmenteni, hogy szerkeszteni tudjam? A sima átnevezés csak a lejátszók programoknál válik be. Asztali számítógép, Windows2020. aug. 20. 19:32
2/6 A kérdező kommentje:
Au Audacity sajnos nem ismeri a konténer fájlokat.
2020. aug. 20. 22:01
4/6 CspCsj válasza:
Kihagytam, hogy jó nagy fájlnál, a konvertálás helyett másolási paraméterrel is próbálhatod.
ffmpeg.exe -i bemenet.mka -c copy kimenet.flac
6/6 A kérdező kommentje:
Az ffmpeg sajnos nem vált be, de még sosem használtam ezelőtt, lehet az én hibám. Az mkvextract valamiért nem látta a konténerben az elemeket még akkor sem, amikor csak ez a hangsáv volt benne, viszont megtaláltam az gMKVExtractGUI-t, ami viszont szépen megoldotta inden problémám, külön el tudtam menteni a hangsávokat, a chapter listából csinált nekem CUE fájlt, amivel szét tudtam darabolni is. Egyébként egy zenei koncert volt két hangsávval (5.1 flac és 2.0 flac) chapterezve. Mindenkinek köszönöm a segítségét.
2020. aug. 21. 07:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!