Laptop újrainstallálása egyszerűen? több lenn
Namármost, telepítettem én már rendszert pc-re, viszont nem mostanában, és kicsit kijöttem a formámból, felfrissítenétek hogy is kell? csak úgy, egyszerűen.
A rendszer usb meghajtón van, rufus-al tettem rá, ez tudom hogy jó, mert ezzel installáltam a mostani rendszeremet is. WIndows 10 home lesz amugy.
Annyira emléxxek, hogy először biosba be kell állítani hogy ne a merevlemezről bootoljon, hanem pendriveról, aztán már csak mindig tovább kell menni, meg a yes-re, ha kiirja? kell vmi speciálisat csinálni még?
Édesegykomám, mostan az a helyzet, hogy hát jól megaszontad mivan, de erre kellene valami tanács ugyi...
Tehát hogyaszondja tehát a rufusszal létrehoztál egy bút júeszbít az általad prefarált partíciókezeléssel (GPT - MBR),... igen bilyoszba átállítod a boot partícijót, hogy miazmár az úesbé töltsön be ne a vindóz a nehéz lemezedről ami a számítógató gépedben van.
Világos ez így drága egy komám, uram szőröm, lordom?
ui: végig viszkettem attól, hogy ezt leírtam, de mégjobban a te stílusodtól. Miért nem lehet normálisan, szépen feltenni egy kérdést? A faszér nem tudsz te normálisan írni?
#0: mindent rosszul tudsz. Így csináld:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!