Zetsu99 kérdése:
Skypeon, nemzetközi hívást hogyan számítják fel, ha nem vettem semmilyen csomagot, nem indítottam próbaidőszakot?
Figyelt kérdés
Nemrég felhívtam egy amerikai egyesült államokbeli céget és nem tudom hogy számolják el a hívást...2020. aug. 18. 21:15
1/5 anonim válasza:
Skypeon nem számítanak fel semmit, az egy internetes hívás, olyan, mint a messengeres videóhívás.
A nemzetközi hívásoknál is ugyanez a helyzet, szóval nem kell tőle tartanod véleményem szerint.
2/5 anonim válasza:
Mivel nem adtál meg semmilyen adatodat nekik gondolom, így még ha akarnák se tudnák felszámolni...
Egyébként ingyen van, múltkor pl. oroszokkal skypoltam egy játék közben. Nem fizettem érte.
3/5 A kérdező kommentje:
Akkor pontosítok. Én egy vezetékes telefonszámot hívtam fel skypeon keresztül, az Amerikai Egyesült Államokban volt az a telefon.
2020. aug. 18. 22:49
4/5 anonim válasza:
Havidíjas előfizetést kell választani, vagy Skype creditet venni hozzá. Megtetted bármelyiket a hívás előtt? Valóban biztos vagy benne, hogy vezetékes számot hívtál, ami amúgy nem ingyenesen hívható? Ténylegesen beszéltél is valakivel?
5/5 anonim válasza:
Adtál meg bármilyen bankkártya adatot? Ha nem akkor nem tudnak levonni tőled semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!