Van olyan ingyenesen letölthető program amivel egy hanganyagból ki tudom szűrni a dobot vagy a gitár hangot ?
Figyelt kérdés
2020. aug. 16. 11:42
1/3 anonim válasza:
Audacity, de teljesen kiszűrni nem tudod, csak tompítani, a maradék pedig sérül, mert vannak átfedések a hangok között, amit nem tud megkülönböztetni.
2/3 anonim válasza:
Ha nem külön csatornán vannak az egyes hangszerek, akkor esélytelen, akár Audacityvel, akár mással. Márpedig ha ez valami mp3, akkor egy szetereo csatorna van, abból pedig élő ember el nem különít egyetlen hangszert sem.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem zenét szeretnék szerettem volna, hanem a barátnőmmel ha beszélünk telefonon az apja néha belehallgat a beszélgetésünkbe, ezt szerettem volna kiszűrni, hogy hallom -e mikor veszi fel a telefont.
2020. dec. 25. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!