Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » AZ IObit uninstallert megéri...

AZ IObit uninstallert megéri telepiteni?

Figyelt kérdés
irjátok le
2020. aug. 15. 12:47
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Leirom
16 szavazat
 1/5 Dongaben ***** válasza:
Kinek, mi a jó... Én használtam, akkor hasznosnak bizonyult, de nem telepítettem, hanem a "portable" verziót használtam USB-n.
2020. aug. 15. 12:59
 2/5 anonim ***** válasza:
13%
Az IObit tele van reklámmal szeméttel, és elég erőszakosan erőlteti a saját szemetét telepítésre, ha jó uninstallert akarsz ott a Geek uninstaller kicsi, van telepítés nélküli verziója is, el tudja távolítani a Windows gyári alkalmazásait is, és eléggé alapos a programok hátrahagyott szemete ügyben is.
2020. aug. 15. 13:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Én használom rendszeresen, nekem semmi bajom nincs vele.
2020. aug. 15. 14:44
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
IObit telepítve kb 50 mega, geek uninstaller 3 mega, az előbbi tele mindeféle fontosnak tűnő dologgal, az utóbbi tökéletesen un-installál ingyen amit akarsz és ennyi. Mindenki döntse el maga hogy egy uninstal progi tudjon főzni,mosni,és más egyebet is, vagy csak uninstalálni! :)
2020. aug. 15. 15:00
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én revo uninstallert használok és szerintemm jobb mint az IObit uninstaller.
2020. aug. 15. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!