Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Feltörték a Steam felhasználóm...

Feltörték a Steam felhasználómat! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egyik nap betudtam jelentkezni másik nap pedig már se a Steam-be se az e-mail-re.A supportra írtam de semmi válasz. :(

2020. aug. 15. 11:25
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Azt valószínűleg nem feltörték, hanem ellopták. Konkrétabban tálcán kínáltad a csalóknak a fiókod adatait.

Mert biztos, hogy megadtad a fiókod adatait valamilyen oldalon (Lehet ez skin cserélgetős oldal, vagy bármilyen más oldal, ami steammel való bejelentkezést kér). Írhatsz az ügyfélszolgálatnak, de nem gondolom, hogy lenne bármi értelme.

Legközelebb használd a SteamGuardot, és nem fog ilyen történni.

2020. aug. 15. 11:44
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem tudod hol tudok írni nekik?
2020. aug. 15. 12:58
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha tudod bizonyítani hitelesen a fiokodban történt vásárlásokat ( bankkártya adatok,személyi igazolvány a STEAM support-nál jó eséllyel vissza adják a fiókod de ez nem 100%, és ilyen fontos fiókoknál tessék minimum a kétlépcsős hitelesítést beállítani mindenhol a kellemetlenségek elkerülése végett.
2020. aug. 15. 13:11
 4/10 A kérdező kommentje:
Vásároltam már bankkártyával és valszeg tudnám is igazolni, de hol tudok rájuk írni?
2020. aug. 15. 13:26
 5/10 anonim ***** válasza:
2020. aug. 15. 13:34
 6/10 anonim ***** válasza:
De valószínűleg először a steam-nál regisztrált mail fiokodat kel vissza szerezd mivel csak oda fogják elküldeni a linket a fiokodal kapcsolatos dolgokat.
2020. aug. 15. 13:39
 7/10 A kérdező kommentje:
Arra a felhasználóra küldik amit feltörtek?
2020. aug. 15. 14:15
 8/10 A kérdező kommentje:
Az e-mail-nél is megváltoztatta a jelszót.Ott meg azt írják ha ellopták akkor jelentsem fel a rendőrségen.
2020. aug. 15. 14:17
 9/10 anonim ***** válasza:
Akkor marad a support, leírod hogy fiókod, mail címed feltörték és csatold a személy igazolványod, és a bankkártyád, számlaszámod adatait ( pin kódot nem! :) ) , ne várj azonnali választ ha szerencséd van és a bizonyítékokat elfogadják a Steam fiokod vissza adják , a mail címedet viszont elfelejtheted szerintem.
2020. aug. 15. 14:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha visszakaptad meg kapd le telefonra a Steamet, benne az authenticatorral, és állítsd be. Utána képtelenség lesz ellopni, ha csak nem viszik a telefonod is.
2020. aug. 16. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!