Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » EXCEl Mesterek! HELP! EXCEL-b...

EXCEl Mesterek! HELP! EXCEL-ben a KICSI függvénnyel szeretnék keresni egy tömbből először az 1. legkisebb számot. Majd a 2.-at. Majd a 3.-at. Egészen 100.000-ig egy sorba lemásolva... Milyen képlettel lehetséges?

Figyelt kérdés

Már próbáltam azt a megoldást, hogy a megadandó "k"-ik elem egy cellára mutasson amiben 1es van írva. Az azt követőben meg 2-est írtam, és így tovább... de csak kb.16.000-ig enged ilyen cellára mutató megoldással, nekem meg 100.000-ig kellene.

Van rá képlet?

2020. aug. 13. 00:58
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Fogd már fel!

Nem lennék kész vele, ne mondd ezt így láthatlanban, mintha mindent tudnál! Mintha a falnak beszélnék, úgy látom direkt nem akarod 'meghallani'... -_-

2020. aug. 14. 17:06
 12/13 anonim ***** válasza:

20 másodperc belőle sql-t csinálni, export-import...

Nem értem, milyen időd nincs rá, helyette 3 napja próbálod azt, amit az excel nem tud. Ismételjük, NEM TUD!

2020. aug. 16. 13:42
 13/13 A kérdező kommentje:

SIKERÜLT MEGOLDANI!

még hogy nem lehet?! Cöh....

Amit a 7.kommentbe írtam, hogy KÜLÖN MUNKALAPRA (10 sor x10.000 cella), hogy az azért nem működött, mert a 2- sortól nem vette figyelembe a korábbi sorokat (mert ugye felvágtam) , azt megoldottam úgy, hogy a 2.-tól 10.-ig sorig minden első cellába a sorban visszahivatkoztam az 1-el fentebb lévő sorra és kikerestem a NAGY fóggvánnyel a legnagyobb számot, és +1-et adtam hozzá--->

pl. ezt a 2. sorom A2 cellájában van: =NAGY(A1:$NTP$1;1)+1

(vagyis 9 db cellát írtam át CSAK -az első sorokban)

Kösz a nagy semmit, TROLLOK, úgy látszik mégiscsak meg lehet oldani. Pedig én nem is vagyok olyan okostojás, mint előttem leszólók...

ÉS tovább nem kell fent lennem a GYK-n sem többet, itt úgyis csak a lehúzás megy, úgy látom... :D Pápá! XD (hiába írtok már nem fogom látni szerencsére a kifogásaitokat)

Szuuuuuuuupeeeeer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2020. aug. 16. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!