A termékkulcsok mennyi ideig érvényesek? Fél-1 év alatt normális ha lejárnak?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy egy ismerősöm szerzett nekem egy 2 gépes licenckódot egy vírusirtó programra még tavaly év végén. De akkor nem használtam fel, mert új gépeket akartam venni, és a régiekre nem akartam felhasználni, mert nem tudtam, hogy át lehet-e vinni később másik gépre. De akkor nem jött össze az új gépek project, most viszont vettem egy új gépet (illetve fogok még egy másikat is a közeljövőben) és teleptettem rá ezt a vírusirtó próbaverzióját is. De amikor aktiválni akartam a tavaly év végi kóddal, nem fogadta el. Ez elég dühítő, hiszen akkor ki lett rá adva a pénz. Most ez normális, hogy elévült, vagy valaki lenyúlta, mert érzékelték, hogy sokáig nincs használva, és azt hitték már nem is kell??? Mit lehet ilyenkor tenni? Nagyon hálás lennék a segítő válaszoknak. Előre is köszönöm.2020. aug. 12. 23:18
1/3 anonim válasza:
Lehetséges, hogy elévült, mivel ezek alapból egy adott ideig szólnak csak. Ha tényleg nem lett aktiválva, akkor ha írsz nekik, talán adnak újat
2/3 anonim válasza:
A vírusírtóknak általában 1 évre szól a licenszük.
3/3 anonim válasza:
Ez az adott terméktől, és az adott licenctől függ. Az antivirusoknál általában adott évre adják a licencet.
Egyébként: használhatsz Avastot is, otthoni felhasználásra ingyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!