Programot keresek előre felvett videó élő közvetítéshez?
Adott egy előre felvett videó, ezt szeretném egy előre kijelölt időpontban, a bejelentkezett felhasználóknak, látogatóknak lejátszani. A résztvevők száma limitált és elég alacsony lenne max 15-20 résztvevő. Nem kell hogy akár én mint előadó megjelenjek élő videóban, és a résztvevőknek sem kell videón láthatóknak lenni. Hang viszont jó lenne, azért, hogy ha valakinek a videó vetítése során kérdése lenne akkor megtudjam állítani a videót és válaszolni tudjak. Illetve chat lehetőség is jó lenne.
A Youtube-on van hasonló azt hiszem, de ha jól értelmezem 1000 feliratkozó kell a csatornámra. A facebookon nem tudom működne-e ez. Minden segítséget nagyon köszönök.
Fizetős program is lehet csak ne több 10 000 Ft havi díjjért.
Szia, most kerestem rá, ahogy említetted. Viszont az információknál azt írja, egy videót így csak egyszer lehet bemutatni.
Igaz a kérdésemben erre nem hivatkoztam, de szükség enne az ismételhetőségre is.
Ezzel streamelj ide pl: [link]
1. Felteszed azt obs-t
2. Regisztrálsz twitch-re
3. Hozzáadod a twitch fiókod obs-en belül
4. Beállítod, hogy a videólejátszód képét és hangját közvetítse
5. Beállítod, hogy a mikronod felvételét is közvetítse
6. Elindítod a streamet
7. Lejátszod a videót a gépeden
8. Twitchen megy majd a videó, hallják a hangod is + chatelni is lehet, és annyiszor játszod le, ahányszor akarod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!