Windows 7, Windows 8, Windows 10?
Figyelt kérdés
2020. aug. 11. 10:03
11/16 anonim válasza:
Windows 7.
Frissítések feleslegesek mert csak elrontsák a gépeket és akkor is marad biztonsági rés örökre.
12/16 belapus válasza:
Én sem értem a kérdést, kérést.Mire szavazzunk ?
A három közül melyik a régebbi ?
A legújabb ?
Melyikben van "y" ?
13/16 anonim válasza:
" Pár hétig bírtam a sok bszgatását" mit nem bírtál ?
14/16 anonim válasza:
Gondolom a sok beépített bloatware-t, meg hogy előre lefoglalja a RAM-ot
15/16 MolotovPunk válasza:
Windows 7 és 8.1 a jó rendszer.A 10-es egy erőforrás zabáló félig kész bughalmaz.Elsősorban jó vírusirtó kell és tűzfal.A frissítésekről meg csak annyit,láttam nem túl rég olyan gépet,ami naprakészen volt frissítve és mégis tiszta vírusos volt az egész...
16/16 anonim válasza:
Attól függ... Egy új gépre csak Windows 10-re van driver, így nem telepíthetőek a régebbi windowsok.
Bár a 7 nagyon jó, 8.1 is elmegy (azzal az a bajom, hogy nincs rá driver), a 10 meg hát egy érdekes rendszer... Nekem Windows 10-em van , de sok mindent nem értek benne. Minek erőlteti ennyire a frissítéseket? Minek rakosgassa fel magától ***Windows használat közben*** a Skypepot meg a Spotifyt? Persze így CPU és a lemezterheltségem elég nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!