Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem működnek a 3D-s...

Miért nem működnek a 3D-s játékok a gépemen?

Figyelt kérdés
Semmilyen 3D-s játék nem megy a gépemen, de másén hibátlanul működnek. Milyen progi kéne, hogy működjenek?
2008. nov. 26. 17:19
 1/7 yuda ***** válasza:
75%
-nem valószínű,hogy progi,inkább videokártya lesz a ludas.-meg tudnád adni a géped adatait?..videokártya típusát?
2008. nov. 26. 17:23
 2/7 A kérdező kommentje:
hát laptop és... honnan tudom megnézni h mien videókártya van benne? csak lány vok, ne nézz hülyének:D
2008. nov. 26. 17:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Na azért nem működik, mert laptop. Azokon ugyanis integrált videókari van, amik nem alkalmasak 3d-s játékok futtatására. Van persze olyan laptop, amiben videókártya van, de az már egy magasabb árkategória. Eyébként ha alaptopodban videókártya van, akkor általában raknak rá egy matricát is ami azt jelzi.
2008. nov. 26. 18:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Csakhogy azelőtt működött, csak újra lett telepítve.
2008. nov. 26. 18:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Integrált videokártyával is kéne futnia a legtöbbnek(max lassúak, és kifagynak). Itt nem ez a probléma. :)

Ahhoz, hogy a 3d-s játékok működhessenek, két dologra van főképp szükség.

1. videókártya driver

2. directx

1.: Ehhez megkéne tudni, hogy nagyon pontosan mi a laptopod típusa, ebből talán lehet következtetni a benne lévő videókártyára. Ha nem, akkor meg kéne nézni egy programmal, pl everest, vagy gpuid. Ha megvan a videókártya, akkor a gyártó oldaláról le kell szedni a drivert, és telepíteni.

2.: Directx-et innen tudsz letölteni: [link]

Ha nem megy és úgy gondolod írj privátot.

2008. nov. 26. 18:14
 6/7 A kérdező kommentje:
húú köszi az utolsó válaszolónak ;) everest-tel megnéztem és vmi...VIA/S3G UniChrome Pro van odaírva
2008. nov. 26. 18:27
 7/7 anonim válasza:
Nekem se megy de nekem számítógépem van és GABA-tipusú.Én a Minecraft-ot szeretném elindítani ugyanis már megvan.A Directx-t letöltöttem.Segítsetek.
2013. ápr. 2. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!