Miért nem működnek a 3D-s játékok a gépemen?
Figyelt kérdés
Semmilyen 3D-s játék nem megy a gépemen, de másén hibátlanul működnek. Milyen progi kéne, hogy működjenek?2008. nov. 26. 17:19
1/7 yuda válasza:
-nem valószínű,hogy progi,inkább videokártya lesz a ludas.-meg tudnád adni a géped adatait?..videokártya típusát?
2/7 A kérdező kommentje:
hát laptop és... honnan tudom megnézni h mien videókártya van benne? csak lány vok, ne nézz hülyének:D
2008. nov. 26. 17:31
3/7 anonim válasza:
Na azért nem működik, mert laptop. Azokon ugyanis integrált videókari van, amik nem alkalmasak 3d-s játékok futtatására. Van persze olyan laptop, amiben videókártya van, de az már egy magasabb árkategória. Eyébként ha alaptopodban videókártya van, akkor általában raknak rá egy matricát is ami azt jelzi.
4/7 A kérdező kommentje:
Csakhogy azelőtt működött, csak újra lett telepítve.
2008. nov. 26. 18:04
5/7 anonim válasza:
Integrált videokártyával is kéne futnia a legtöbbnek(max lassúak, és kifagynak). Itt nem ez a probléma. :)
Ahhoz, hogy a 3d-s játékok működhessenek, két dologra van főképp szükség.
1. videókártya driver
2. directx
1.: Ehhez megkéne tudni, hogy nagyon pontosan mi a laptopod típusa, ebből talán lehet következtetni a benne lévő videókártyára. Ha nem, akkor meg kéne nézni egy programmal, pl everest, vagy gpuid. Ha megvan a videókártya, akkor a gyártó oldaláról le kell szedni a drivert, és telepíteni.
2.: Directx-et innen tudsz letölteni: [link]
Ha nem megy és úgy gondolod írj privátot.
6/7 A kérdező kommentje:
húú köszi az utolsó válaszolónak ;) everest-tel megnéztem és vmi...VIA/S3G UniChrome Pro van odaírva
2008. nov. 26. 18:27
7/7 anonim válasza:
Nekem se megy de nekem számítógépem van és GABA-tipusú.Én a Minecraft-ot szeretném elindítani ugyanis már megvan.A Directx-t letöltöttem.Segítsetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!