Hogy is van ez? Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Linuxos gépem van, és szeretnék egy programot telepíteni, de egyedül nem megy... Ha valaki tudna segíteni nekem, kérem írjon privátban!#program #telpeítés
2020. aug. 8. 11:15
1/8 anonim válasza:
Azért van az oldal, hogy itt publikusan feltedd a konkrét kérdésed, mert csak arra tudnak-fognak válaszolni. Ha nem derül ki mit akarsz és még privátozgatásra is hívod az embereket, két okot is adsz hogy töröljék a "kérdést".
2/8 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék minden tagnak beszámolni arról, hogy milyen gépem van, és hogy milyen béna vagyok...
2020. aug. 8. 11:23
3/8 A kérdező kommentje:
Egy program telepítésének menetét szeretném megtudni, szerintem kiderült.
2020. aug. 8. 11:27
4/8 anonim válasza:
Ez egy anonim oldal, senki nem tudja ki vagy. És főleg senkit nem is érdekel. A probléma és körülményeinek jellemzője a probléma megoldásához kell és nem értékítélethez. Ezen az oldalon közel mindenki azért kérdez, mert valamit nem tud, béna hozzá, tapasztalatlan, vagy érdekli más nézőpontja, véleménye, (szak)tudása a témában. Nem fogsz kilógni a sorból.
Mindenesetre legközelebb majd úgy írj ki kérdést, hogy ezeket figyelembe veszed.
5/8 anonim válasza:
Írhatsz, megpróbálok segíteni, de az ilyesmit tényleg nem privátban kéne intézni.
6/8 A kérdező kommentje:
Akkor írjál itt, végülis nekem teljesen mindegy, csak nagyon kéne ez a program...
2020. aug. 8. 16:33
7/8 anonim válasza:
Neked kellene írnod valamilyen konkrétumot, mert még mindig nem tudjuk hogy milyen Linux és milyen program amiről valamit meg akarsz tudni. Közben eltelt 7 óra, és ebben a 7 órában már egy tucat érdemi választ tudtál volna kapni, ha hajlandó vagy érdemben kommunikálni.
8/8 anonim válasza:
Oké, akkor most már elárulod mit is szeretnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!