Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy is van ez? Tudnátok...

Hogy is van ez? Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Linuxos gépem van, és szeretnék egy programot telepíteni, de egyedül nem megy... Ha valaki tudna segíteni nekem, kérem írjon privátban!

#program #telpeítés
2020. aug. 8. 11:15
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
Azért van az oldal, hogy itt publikusan feltedd a konkrét kérdésed, mert csak arra tudnak-fognak válaszolni. Ha nem derül ki mit akarsz és még privátozgatásra is hívod az embereket, két okot is adsz hogy töröljék a "kérdést".
2020. aug. 8. 11:18
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék minden tagnak beszámolni arról, hogy milyen gépem van, és hogy milyen béna vagyok...
2020. aug. 8. 11:23
 3/8 A kérdező kommentje:
Egy program telepítésének menetét szeretném megtudni, szerintem kiderült.
2020. aug. 8. 11:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy anonim oldal, senki nem tudja ki vagy. És főleg senkit nem is érdekel. A probléma és körülményeinek jellemzője a probléma megoldásához kell és nem értékítélethez. Ezen az oldalon közel mindenki azért kérdez, mert valamit nem tud, béna hozzá, tapasztalatlan, vagy érdekli más nézőpontja, véleménye, (szak)tudása a témában. Nem fogsz kilógni a sorból.

Mindenesetre legközelebb majd úgy írj ki kérdést, hogy ezeket figyelembe veszed.

2020. aug. 8. 11:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Írhatsz, megpróbálok segíteni, de az ilyesmit tényleg nem privátban kéne intézni.
2020. aug. 8. 15:40
 6/8 A kérdező kommentje:
Akkor írjál itt, végülis nekem teljesen mindegy, csak nagyon kéne ez a program...
2020. aug. 8. 16:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Neked kellene írnod valamilyen konkrétumot, mert még mindig nem tudjuk hogy milyen Linux és milyen program amiről valamit meg akarsz tudni. Közben eltelt 7 óra, és ebben a 7 órában már egy tucat érdemi választ tudtál volna kapni, ha hajlandó vagy érdemben kommunikálni.
2020. aug. 8. 18:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Oké, akkor most már elárulod mit is szeretnél?
2020. aug. 8. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!