A Facebookom fura képeket posztol, amiben egy csomó ember megjelöl. Hogy szabaduljak meg a vírustól?
Sziasztok! Már másodszorra történik meg, egy héten belül, hogy a Facebook profilom képeket, videókat posztol és nem én rakom ki őket. Jelszót változtattam már, ezenkívül nem tudom mi mást tehetnék. Nem vagyok egy nagy technikai-guru, szóval a profilom törlésén kívül nincs más ötletem. Lehet fontos infó, hogy sok weboldalra / alkalmazásba regisztráltam a Facebook profilommal.
Valaki akinek volt már ilyen problémája vagy ért ehhez, tudna segíteni?
Jelentsd a facebook-nak, nekik kell vírus írtani!
Amúgy lehet megnyitottál valamit amit nem kellett volna, valami üzenetet.
Ezek nem vírusok, mindenki önti magából a hülyeséget ezzel kapcsolatban.
Nagy százalékban valamelyik külső alkalmazásnak TE MAGAD adtál engedélyt arra, hogy posztolhasson a nevedben. A facebook beállításaiban át tudod ezeket az engedélyeket nézni, illetve vissza tudod őket vonni, ez általában meg is oldja a problémát, illetve a jövőben olvasd el, hogy mire adsz engedélyt alkalmazásoknak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!