Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit szóltok ahhoz , hogy...

Mit szóltok ahhoz , hogy nemkívánatos alkalmazás lett a cc cleaner?

Figyelt kérdés
A windows defender így minősíti. [link]

2020. aug. 4. 11:17
 1/4 anonim ***** válasza:
72%
Funkcionalitásainak minimum 90%-a felesleges egy modernkori oprendszerhez, sosem használtam az ilyen "automatizáló" szoftvereket, mert több bajt hoz, mint haszont.
2020. aug. 4. 11:19
 2/4 anonim ***** válasza:
72%
Mar reg nincs szukseg ra.. csak felesleges erofoforras zabalo, semmi ertelme
2020. aug. 4. 11:22
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Windows 8.1 alatt már a Nod32 is sírt miatta és nem értettem, hogy miért, de mostmár kezdem érteni.

Én az XP óta használom bizonyos funkcióit a CCleaner-nek, de ezek szerint előbb vagy utóbb keresnem kell egy alternatívát.

2020. aug. 4. 12:10
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Akik rendszeresen foglalkoznak pc építéssel és javítással, már régóta tudják, hogy a ccleaner rendszeresen töröl olyan fájlokat és reg bejegyzéseket, amiket nem lenne szabad. 2019-ben végeztem egy tesztet ezzel kapcsolatban: - a saját gépemen hetente futtattam a ccleaner tisztító funkcióit, a testvérem gépén egyszer sem. Ugyanazok a programok és játékok voltak mindkét gépen. Kettő- négy hét elteltével az én gépem elkezdett bosszantó dolgokat művelni. Pl: nem indult el olyan játék program, ami egy hete még működött, az egyik képnéző program beállításai vissza álltak alapra, a videókártya programja nem tudta beolvasni a verziószámát, pedig két héttel előtte még simán jól működött, a DVD író nem tudott írni, mindig elrontotta az írást, pedig egy hete még jó volt, bizonyos dokumentumokat és képeket nem tudtam megnézni, pedig előző nap még jó volt, stb... bosszantó dolgok, amiket sokan meg tapasztalnak előbb utóbb. A windows újra telepítése megoldott minden problémát és soha többé nem jelentkeztek. A két gép között, csak a ccleaner volt a különbség.
2020. szept. 15. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!