JLCS kérdése:
Nincs a gépemen Java.Mi a funkciója? Ajánljátok?
Figyelt kérdés
Az előző gépemen volt,frissített is.De nem tudom a feladatát. Valami programnyelv.2020. júl. 29. 16:59
1/8 anonim 

válasza:

Nem a java t telepíted, hanem a jre t(java runtime environment), ami ahhoz kell hogy java alapú programokat tudj futtatni.
2/8 A kérdező kommentje:
OK kösz. A Net-keresést ez megkönnyítheti? Vagy hatékonyabb lesz? Úgy tűnt anno,hogy pl.a Mozilla böngészővel kapcsolatban volt a Java. Vagy tévedek?
2020. júl. 29. 17:13
3/8 anonim 

válasza:

A Mozilla-val kapcsolatban valószínűleg a JavaScript jött elő, ami megtévesztő módon egészen más. Egy csomó weboldal használja, de azt a böngésző egyéb kiegészítők telepítése nélkül futtatja.
Szerintem egyelőre ne telepítsd a Java-t, ha valamilyen programnak szüksége lesz rá, akkor majd szól és ráérsz akkor feltenni.
4/8 anonim 

válasza:

Annyit csinál amit írtam, java alapú programok futtatásához kell. Nem gyorsít semmit. Minden programnyelvnek\keretrendszernek van egy rakás függősége ami ugyanaz mindegyik programnál, azért léteznek ezek a csomagok külön hogy ne kelljen felraknod százszor ugyanazt, mindegyik programmal külön külön.
5/8 A kérdező kommentje:
Kösz.
2020. júl. 29. 17:37
6/8 anonim 

válasza:

Talán banki alkalmazáshoz kellett.
7/8 anonim 

válasza:

Ha nem programozol Javában, és nem használsz Java programokat, akkor nem kell. A Java manapság elsősorban szerver oldalon használatos, ezért kliens oldalon (tehát a felhasználó gépén) általában nincs rá szükség. Persze vannak kivételek, pl. a Minecraft Javában íródott, így ahhoz kell.
8/8 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat.
2020. júl. 29. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!