Miért lehet az, hogy egy videót a PowerDVD csak akadozva tud lejátszani, egy mezei VLC viszont simán viszi?
Figyelt kérdés
Letöltöttem nemrég egy videót (MP4 formátum, 1080p), de amikor lejátszottam a PowerDVDvel (20-as verzió), csak akadozva tudta mutatni. Kíváncsiságból társítottam a VLC-hez is, az simán vitte. Hogy lehet, hogy egy elméletileg sokkal egyszerűbb lejátszó jobban elbírt ugyanazzal a videóval? Lehet, hogy valami rosszul van beállítva a PowerDVD-ben?2020. júl. 21. 18:42
1/2 anonim válasza:
A PowerDVD már vagy 20 éve halott. Akkor is, ha vannak újabb verziói, kb. 5 ember használja veled együtt. Úgy meg nehezebb normálisra megcsinálni. A VLC alapértelmezetten használja a videokártyádat a lejátszáshoz, ha a másik nem, az lehet magyarázat, pl. egy gyenge proci esetén.
2/2 anonim válasza:
Mert a PowerDVD egy szar bloatware. Ugyanaz lett a veszte, mint nagyon sok programnak a maga korából. Az ingyenes, szabad forráskódú konkurencia túlnőtt rajtuk minden téren.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!