Miért nem látja a Total Commander az Androidos telefonomat, miközben a Win böngészője simán látja és lehet-e csinálni vele valamit, hogy lássa?
Amióta megvan ez a telefonom, már vagy két-három éve így van ez és megszoktam, hogy Win fájlböngészőben jelölöm ki-vágom ki vagy másolom a fájlokat és a Total Commanderben megnyitott mappába teszem, de csak most jutott eszembe, hogy fel is tegyem ezt a kérdést, hátha lehet valamit bütykölni valamin, hogy a Total Commander is lássa, ami sokkal kényelmesebb nekem. Beállítás kérdése? Telefoné vagy a Total Commanderé? Egyáltalán a meghajtót nem látja, ami nekem tök fura, hogy miért, úgyhogy erre is kíváncsi lennék...
Technikai részletek:
Win 10 pro és Android 8.0, mindkettőnél a 2019-es dátum szerepel, ha ez releváns, a Total Commander meg 8.01-es verziós (x64)
TC parancssorába írd: cm_opendrives
A megjelenő listában benne lesz a telefon is.
Kb. FTP meghajtóként kezeli (pont mint a Windows Fájlkezelője is), így szimpla másolásra/törlésre lesz alkalmas, - pl. mappaméreteket nem tudsz lekérdezni, és a beépített Nézőke (F3) sem működik stb.
Ha nem akarod mindig beírni a parancsot, akkor a TC Eszköztárában is csinálhatsz neki ikont. (parancs mezőbe kell beírni)
Készítettem a TC-hez egy free mini kurzust 4 videóval a második videó pont erről szól. Hogyan tudod a telód tartalmát megnézni és kezelni a TC-ben segédprogram nélkül.
Itt: [link]
"Készítettem a TC-hez egy free mini kurzust 4 videóval a második videó pont erről szól..."
A második videó már nem "free"...
Ez nem hirdető oldal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!